Dit is zo heerlijk als je gek bent van roti! Vegetarische roti!
RECEPT – VEGETARISCH – 4 PERSONEN – 45 MIN
Ingredienten:
- 2 verpakkingen Quorn Stukjes dés
- 1 theelepeltje kokosolie
- 500 gram sperziebonen / kousenband ( wat je lekkerder vindt, maar het kan allebei)
- 3 kilo iets kruimige aardappels
- 4 – 8 roti vellen ( het ligt er maar net aan hoeveel trek de eters hebben)
- Een half potje Faja Lobi Roti masala speciaal ( 180 ML)
- 3 eetlepels Faja Lobi Roti kip masala kruidenmix
Bereiding:
Als eerste: Schil de aardappels en kook deze gedurende 20 – 30 minuten totdat jij denkt dat ze goed zijn ( dat ze net iets uit elkaar vallen, maar niet helemaal!). Intussen kun je mooi een pannetje op zetten met kokosolie en de Quorn stukjes lekker een beetje bruin bakken. Wanneer dit lekker bezig is, snij je de boontjes in stukjes en kook je deze even twee minuten en giet je ze af. Wanneer de aardappelen gaar zijn, giet je ze af en zet je en grote pan of wok op het vuur en doe je de boontjes, de stukjes en de aardappelen hierin. Ook een klein kopje water (100 ml) gietr je erover. Dan mogen de saus en de kruiden erbij en laat dit geheel nog even heel zachtjes pruttelen ( 10 minuutjes). Als laatste maak je de roti vellen warm in de pan ( 1 minuut per vel is goed).
En dan is het tijd om te eten! Njang Swietie