EINDELIJK!! Daar is ie dan! Het heeft even geduurd, maar misschien is het daarom nog wel leuker om te krijgen. Ik heb heel erg mijn best gedaan om leuke producten bij elkaar te vinden, die ik zelf enorm tof vind, zodat ik een echt ‘plantaardiger’ pakketje aan iemand kan geven.

Bedankt aan de bedrijven die hepen geholpen om dit mogelijk te maken:

Het gehele pakket is ter waarde van 209,08 euro en zit vol met mijn lievelingsdingetjes. Zo krijg je mijn lievelingspesto ( die nu niet meer vegan is trouwen, bedankt jumbo..), een kweeksetje van gerecycled plastic, een R Cup ( gemaakt van gerecyclede koffiebekertjes), een moestuin boek, een kookboek, heerlijek vegan, natuurlijke body cremes en meer.

Wat moet je doen om dit te winnen?

Heel makkelijk eigen, schrijf hieronder in de reacties waarom je dit pakketje wilt winnen, zorg dat je je e-mail coreect invoert en dan afwachten of jouw naam wordt verloot.

Ik maak woensdag 15 juli de winnaar bekend 🙂

Liefs Natascha

Published by

Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.

Join the Conversation

316 Comments

 1. Wauw.. wat een mooi en leuk en natuurlijk lekker pakket.. wil ik GRAAG winnen..! Mijn dochter is nu vegetarisch maar wil graag de volgende stap zetten.. dit zou haar enorm stimuleren..

 2. Ik ben sinds kort van vegetarisch eten overgestapt op veganistisch en vind het geweldig om inspiratie te krijgen via deze pagina’s om bepaalde producten te vervangen en lekker en gezond te eten.

 3. Wauuuw wat een geweldig pakket! Ik zou het heel graag willen winnen omdat ik nog helemaal niks ken van deze producten en ALLES wil uitproberenIk heb een moestuintje en moet daar nog een heleboel over leren. Daarom vind ik jouw moestuin stories altijd helemaal geweldig en zou het boek perfect zijn.

 4. Waw, wat een mooi pakketje! Ikben een beginnende vegan en zero-waster en vind dit pakketje prachtig. Zo veel producten die ik (nog) niet ken ik hoop dat het de mijne wordt

 5. Wat een prachtige winactie Niet alleen voor mij , maar ook voor mijn kinderen en kleinkinderen … dit zal toch hun toekomst worden , en ook hun aarde beter maken

  1. Wat een prachtig pakket! Ik zou ‘m graag willen winnen omdat ik wel al vegan eet, maar op veel gebieden nog vooruitgang kan boeken. Bovendien wil ik graag aan mijn familie laten zien dat vegan en duurzaam leven prima te doen is 🙂

   1. Heel gaaf pakket! Zou hem graag willen winnen om meer over de moestuin te leren, maar ook hoe ik dat deels kan combineren met veganistisch eten.

   2. Wat een leuke winactie! Dit is een goeie manier om leuke vegan producten uit te proberen 🙂 En het moestuin boek lijkt me super interessant!

   3. Omdat ik probeer zo ecologisch mogelijk te leven. Zelf probeer ik al men groentjes enzo te kweken op een biologische manier.
    Duurzaamheid is ook belangrijk voor mij dus dit pakketje zou zeer welkom zijn

   4. Woww wat een leuke winactie! Ik deel een hoop met je qua levensinstelling en plezier! Maar vegan vind ik nog moeilijk. Met dit leuke pakketje kan ik een hoop inspiratie opdoen en daarmee vervolgens via mijn eigen pagina ook aan anderen laten zien wat er allemaal kan en hoe! (Miekemugs_food_and_garden)

   5. Enorm toffe win actie, langzaamaan proberen we alles eem beetje beter en mooier te maken. Zeker voor de volgende generaties. Fijne manier om zo kennis te maken met nieuwe producten

   6. Op mijn pad richting een steeds duurzamer leven ben jij een inspiratiebron gebleken. Dank daarvoor! Het is een prachtige win actie en ik hoop dat iemand het pakket wint die wel een extraatje kan gebruiken. Dus ik hoef het pakket niet te winnen, ik wilde je alleen bedanken voor alle info die je met ons deelt!

   7. Wat een leuke winactie. Ik (17 jaar) heb nu al jaren een moestuintje, en ik vind het heel leuk om te experimenteren met plantaardige gerechten en duurzame spulletjes . Daarom zou ik héeeel graag dit pakket willen winnen.

   8. Wat een prachtig pakket! Ik ben (nog) niet erg thuis in plantaardig leven, dus dit zou een heel mooie kennismaking en goede start zijn! Want ik geloof wel steeds meer dat plantaardig beter is!

   9. Wat een tof pakket! Ik ben pas gestart met mijn hele ontdekkingsreis in de veganistische levensstijl. Jezus man wat kunnen we veel beter doen voor en met de natuur en dieren, we moeten gewoon wat meer willen ons best doen en veranderen. Zo werd ik ook veeeel enthousiaster om zelf een moesttuintje te beginnen. Hoe tof is dat! Ben heel erg benieuwd naar de boek en alle andere toffe spulletjes!

  2. Woowowwww dit zou te gek zijn! Ik maak zelf al een boel stappen maar het is zo fijn om via jouw posts steeds nieuwe inzichten te krijgen. Plus mijn ‘moestuin’ kan wel een upgrade gebruiken en dat kookboek kan ik ‘ns mooi bij mn vrienden introduceren dan halen ze misschien eens wat anders in huis dan hummus

  3. Ik vind het zo een leuk pakket. Ik ben altijd opzoek naar leuke en duurzame spullen en manieren om gezonder te leven. Mijn 3 kinderen en ik zijn sinds een paar maanden bezig met ons balkon omtoveren tot moestuin en het gaat geweldig goed. Wij zouden echt heel blij zijn met dit pakket.

  4. Wow! Super winactie! Ik eet geen vlees sinds paar maanden en deze kookboek zou echt handig voor mij zijn. Leuke spelletje voor alle tuinieren❤

  5. Wat een toffe winactie
   Ik heb al een moestuin maar ik kan er zoveel meer uit halen dan dat ik nu doe en dan is bij leren de perfecte oplossing. Daarnaast wil ik mij toch meer gaan verdiepen in het vegan en duurzaam leven en is dit hiervoor een goede start

 6. Nu ben ik niet zo van het meedoen vd winacties, maar deze kan ik niet voorbij laten gaan! Super tof! Hoop hiermee eindelijk een fijne vegan deo te scoren 😉 M’n moestuin uitbreiden (naast de zaadjes die ik v jou heb) en tja kan alles wel benoemen… Super ook dat niet alles gesponsord is, heel lief van je! Nou ik ga duimen X Maris

 7. Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee! Waarom? Omdat ik via jou geïnspireerd geraakt ben om meer groente en fruit in onze tuin te verbouwen. Inmiddels staat er een kas en kan mijn 3jarige dochter elke dag vol trots lekkere dingen uit de tuin plukken die we zoals zij zegt “zelf gezaaid” hebben

 8. Ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik begonnen ben met een moestuin, maar nog niet zo goed ben. Omdat ik niet zo goed kan koken, maar wel beter wil worden en mensen wil wegblazen met lekkere vegan maaltijden en omdat al die spulletjes zo ontzettend leuk zijn! ❤

 9. Leuke winactie, en wat een mooie producten! Die ken ik nog niet en zou ik graag eens willen proberen.

 10. Heel mooie winactie met allemaal leuke en nieuwe vegan dingen om uit te proberen. Maar ik ben vooral benieuwd naar het moestuinboek! Ik blijf bijleren!

 11. Superfijn pakket! Ikzelf ben al een hele tijd geledeen overgestapt op plantaardig, bio en duurzame producten maar ik wil er graag iemand anders blij mee maken!

 12. Jaaaaa Wat ik een toffe give away! De meeste producten ken ik nog niet en zou ik graag willen proberen! Ook zou dit een goede kickstart zijn om zelf een moestuintje te beginnen en anderen te laten zien dat veganisme prima te doen is in plaats van dat het lastig is

 13. Wauw!! Wat een mooi pakketje, Natascha!
  Er zit zoveel in van waar ik eigenlijk al heel lang mee wil starten.. Het kweeksetje, de R cup, het moestuinboek én het kookboek natuurlijk! Maar ook naar Seepje en Nucao ben ik al een tijdje heel nieuwsgierig!
  Zo’n fijn pakket! Hier gaat iemand zeker heel erg blij mee zijn!

 14. Ik wil winnen omdat ik mezelf dat gun! Niet perse omdat ik een kuttijd heb (heb ik wel), maar omdat ik voor mezelf leer te zorgen en mezelf lief en leuk begin te vinden en daar ben ik trots op.

 15. Wauw wat een gaaf pakket zeg! Ik ben zelf nu bewuster bezig. Eet Vegan, leef zoveel mogelijk plastic vrij. Dit pakket zou mij daar heel erg bij helpen!

 16. Wat een super leuk pakket !
  Ben ook volledig vegan, maar toch enkele productjes die ik nog niet ken hier zou super zijn om ze te leren kennen.

 17. Wat een leuke actie!
  We gaan binnenkort op vakantie met m’n ouders en zusjes (wat nog lastig wordt met afstand houden ) en de meesten daarvan eten al vegan, dus dit wordt dan voor ons een mooi opstapje van vega naar vegan!
  Succes met kiezen straks!!

 18. Jaaa wat een super tof pakket!! Ik doe mee omdat ik afgelopen maanden mede door jou (en een van mn beste vriendinnen) het moestuinieren heel langzaamaan ben begonnen! En vind het zo leuk:) zou het tof vinden om er meer over te leren en zo volgend jaar op tijd te kunnen beginnen.. terwijl ik de snacks eet

  1. Ik zou heel graag dit pakket willen winnen omdat ik sinds vorige week vegan ben geworden. Het is nu nog heel erg zoeken om de juiste producten te vinden, vervangers van favo producten van mij en waar etc.. En als ik dit pakket win heb ik al top producten om te mee te kunnen beginnen! Een goeie start dus!

  2. Yeaahh wat een ontzettend gaaf pakket! En zo veel waarde wauw! Ik doe graag mee! Hoe groener het hier in huis is hoe beter! En hoe meer mensen in kan overtuigen van het groene leven hoe beter!
   Ga zo door!

  3. Wow wat een geweldig pakket! Het is zo leuk om je te volgen Natascha, met goeie tips en lekkere recepten! Je blote voeten onder de aarde in de kas, haha, love it!
   Ik zou dit pakket graag willen winnen om nog meer stappen te nemen in milieubewuster te gaan leven. Het lijkt mij heel tof en lekker om dingen uit te proberen waar ik anders wellicht niet meteen aan zou denken, of zou kopen.

   Ga zo door topper! Liefs,

 19. Hey, wat een super toffe winactie! Ik wil mijn leefstijl en dagelijkse keuzes verbeteren, weten dat ik iets goeds doe voor deze aarde. Ik ben al wel een eindje op weg, maar het is altijd leuk en goed om nieuwe producten een kans te geven en te integreren in je leven. Daarom wil ik graag meedoen aan deze winactie om allereerst voor mezelf nieuwe dingen te ontdekken, maar daarnaast hoop ik ook anderen te inspireren. Liefs anneke

 20. Heel leuke winactie.
  Ik ben enorm fan van u. Heb geen grote tuin, maar een dakterras van 12vierkante meter. Maar die benut ik zo goed mogelijk. Mijn tomaten doen het extra goed dankzij uw tips en tricks.
  Waarom zou ik graag winnen?
  Ik ben ook vegan en leer nog elke dag bij. Probeer ook in deze vervuilende wereld mijn steentje bij te dragen om ecologisch te leven. Maak zoveel ik kan zelf. Dusss
  Met jouw favoriete spullen te testen leer ik weer wat bij

 21. Wat een gaaf pakket er zitten heel veel dingen in die ik graag uit zou willen proberen, ik wil meer plantaardiger worden! Zelf heb ik ook een moestuin en dat boek lijkt me geweldig!

 22. Ik ben een voorvechter van liefde en duurzaamheid en motiveer, inspireer en stimuleer om de wereld om me heen ook bewuster en meer mindfull te maken… Zeker nu ik zwanger ben en mensen meer naar mij toekomen weet ik steeds meer te overtuigen met lunches, diners maar ook heerlijke baksels voor bij de koffie/thee en met mijn groene manier van huishouden dat je niks hoeft in te leveren maar dat je juist onwijs veel kan winnen!
  Het is een soort missie aan worden, ook omdat ik mijn mooie meisje straks een mooiere wereld wil nalaten… Dit pakket heeft veel wat ik graag wil uitproberen om zo hopelijk ook weer anderen te inspireren

 23. Wat leuk! Het vegan kookboek lijkt me wel wat voor mijn moeder. Hopelijk haalt ze er inspiratie uit en besluit ze op een dag af en toe plantaardig te koken, want voor nu bevat elke avondmaaltijd vlees en andere dierlijke producten (ik ben de enige vegan in de familie). De rest van de producten lijken me heerlijk en handig! Zeker de moestuin spulletjes vind ik zeer interessant

 24. Hey! Ik ben in de afgelopen weken gaan proberen om (meer) vegan te worden (mede dankzij jouw blog!) en ik denk vooral ook dat het voor mijn ouders leuk is om wat recepten te krijgen 😉 en de rest van het pakket ziet er ook super leuk uit! Ik weet ook nog dat ik er op de harde manier achterkwam dat pesto dus helemaal niet vegan (of soms zelfs vegetarisch) is…

  Aan de persoon die wint, heel veel plezier met het pakket!! (als ik dat niet ben natuurlijk hehe)

 25. Wauw, ik ben door gezondheidsklachten de wereld van vegan aan het ontdekken, daar zou dit toch een hoop bij kunnen helpen! Ik vind het nog erg moeilijk om vervangers te vinden, dus hoop dat dit mij verder zou kunnen helpen in een meer vegan en duurzaam leven. Voor mij en de mensen om mij heen !

 26. Oh wat een superleuk plantaardiger pakket zeg en wat leuk dat je dit weggeeft. Zou het superleuk vinden om te winnen

 27. Oh, wauw! Ik zou dit pakket enorm graag willen ontdekken! Ik ben benieuwd naar de producten en klaar om verder geïnspireerd te worden. Verder denk ik, dat het een duwtje in de rug is om bewuster bezig te zijn met ecologie en dat meer te bespreken met vrienden en familie. Om die reden zou ik het pak willen delen met een aantal vrienden, dat lijkt me de ideale manier om kennis te wisselen, herinneringen te maken en gemeenschappelijke interesses te herontdekken.
  bedankt om nu al te inspireren! Ik heb plots tal van ideeën

 28. Wauw! Ik doe ook graag mee! Omdat ik bewuster ben gaan leven, maar denk dat ik nog zo veel meer zou kunnen bijdragen aan een groenere en dierleedvrije wereld, weet soms alleen even niet meer hoe. In deze corona tijd heb ik ook een passie voor eigen kruiden kweken ontwikkeld en wordt gewoon helemaal blij van alles wat in dit pakket zit!

 29. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Ik merk dat het als student al snel erg duur is om volledig plantaardig te eten en te leven.. Deze items zouden me enorm helpen in mijn overgang naar veganistisch leven! ♡♡♡

 30. Wauw, wateen mooi pakket! Ik ben al 17 jaar vegetariër en maak steeds meer stappen richting veganisme/plantaardig eten. Dit pakket zal daar bij helpen. Moestuinieren is iets dat ik graag wil gaan doen.

 31. Oh heel graag! Hier zou ik heel blij mee zijn! Nieuwe dingen uitproberen en gebruiken, ben ook heel benieuwd naar die manier van wassen met seepje. Kan niet wachten tot de uitslag.

 32. Waarom zou iemand dit niet willen winnen?
  Ik volg je al een tijdje en je bent echt een inspiratiebron. Hoe geweldig om dan jouw lievelingetjes te mogen uitproberen.
  Vooral de koffie cup ( koffie leut hier!! ) en de moestuin spulletjes lijken me fantastisch.
  Altijd al meer zelf willen laten groeien maar met een kaal, klein balkon best lastig. We gaan binnenkort verhuizen naar een duurzame nieuwbouw met kas en moestuin op het dak. Kan niet wachten!
  Dus ik kan wel wat tips gebruiken 🙂

 33. Wat een mooi pakket ! Ik ben nog nieuw in de vegan wereld en dit zou me goed op weg helpen !

 34. Wauw stuk voor stuk prachtige producten, waar ik en mijn vier kinders erg blij mee zouden zijn! Top een deo voor mijn 14 jarige dochter waarbij het zoo belangrijk is om haar hormonen niet te verstoren met troep 🙂 een kookboek om gezond en vooral vegan voor ze te koken en zo’n mooi boek om in ons nieuwe huis met tuin mijn moestuinvingers weer tot leven te brengen! ♡ wij doen mee jeeej!

 35. Wat een fantastisch pakket!! Dit jaar begonnen met een moestuin en vegan eten. En wat ga ik daar goed op. Bedankt vooor al je tips en tricks plantaardiger. Dit pakket zou mijn eerste moestuin jaar compleet maken!

 36. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat me mee zou willen verdiepen in het zelf kweken van groente en fruit. Ik word altijd zo vrolijk van je moestuin filmpjes het liefst sla ik alles ook op, om het te onthouden. Het boek wat erbij zit zou mijn een eind op weg helpen ☺️.

 37. Oh wauwww wat superleuk! En zoveel verschillende producten, snap wel dat dat je lievelings zijn! Dit kan ik goed delen met mijn huisgenoten om het nog iets duurzamer te maken. En dat boek en die zaadjes Is net het laatste duwtje wat ik nodig heb om mijn eigen moestuin te beginnen! Heel tof 🙂

 38. Ik zou graag bet pakketje winnen omdat ik

  -graag win
  -drie jonge dochters heb die meer en meer geïnteresseerd zijn in het koken en tuinieren
  -omdat ik al 7,5 jaar vegan eet maar ik sta klaar voor een schopje inspiratie
  -omdat ik een ecofeminist ben en ik probeer graag nieuwe producten uit die even zacht zijn voor mijn lijf en moeder aarde.

 39. Hoi hoi, leuk dat we dit kunnen winnen 🙂 Dit jaar ben ik samen met mijn vriend enorm op weg met duurzame producten die goed zijn voor dier en milieu. We ontdekken elke maand weer iets nieuws en ik deel het allemaal weer met familie en vrienden 🙂 En dan wisselen we onze kookboeken uit (ook duurzaam) Dit pakket zit vol lekkers en leerzaams om hiermee door te gaan! Be kind to our planet <3

 40. Oooh leuk wij zijn dol op plantjes om te kweken, laten groeien en te eten. kweken is ook leuk omdat het ook nog eens leerzaam voor me zoon die het erg interessant vind

 41. Hele mooie en leuke winactie! Aangezien ik al een tijd vegan eet en nu ook bewuster probeer te leven met mijn gezin zou ik dit pakket heel fijn vinden!

 42. Ik zou dit pakket willen winnen omdat Vegan zijn in Spanje (waar ik normaliter woon) een stuk lastiger is dan hier in Nederland.. simpele aanpassingen als bamboe cups zijn in Spanje simpelweg nog niet te vinden, helaas.
  Ook lijkt het me ontzettend gaaf om het boek te lezen over moestuinieren, aangezien ik hier nog heel veel over kan leren!

 43. Wat een gaaf pakket! Zitten spullen in die ik wel al eens heb gezien maar nog nooit de kans voor heb gehad om ze zelf te gebruiken…

  Ik eet nu 5 jaar plantaardig en merk dat ik op zoveel punten nog kan verbeteren. Voornamelijk de duurzaamheid, waar ik het eigenlijk voor begonnen ben, vind ik vaak lastig vol te houden en zo sluipt er af en toe toch weer een niet duurzaam product in zoals mijn wasmiddel….

  Daarnaast heb ik nog nooit (ik weet het, ik schaam me diep) iets gekweekt, ook als kind nooit de kans gehad een klein moestuintje bij te houden… Het lijkt me zo leuk dit een keer te proberen 🙂

  Dankjewel voor je plantaardige motivatie, liefs!

 44. wat een geweldige winactie! ik zou het graag willen winnen omdat ik graag meer ecologischer en diervriendelijk wil leven. en ook het moestuinboek en de zaden kan ik wel gebruiken voor mijn eigen bio moestuin.

 45. Ben druk aan het onderzoeken hoe ik plantaardiger kan gaan, dit zou een mooie start zijn!

 46. Ik ben net gestart met het brouwen van kombucha’s. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook zo gezond! Sinds een jaar probeer ik meer en meer gezond/vegan te eten ( met ups en downs weliswaar :)) maar dit pakketje zou zeker voor een langere upp kunnen zorgen. & ik steun ook gewoon graag jonge fijne initiatieven!

  Veel succes!

 47. Wat een mooi pakket! Ik zou hem heel graag willen winnen. Dankzij jou heb ik de smaak van het moestuinieren flink te pakken, al kan ik nog wel veel tips gebruiken. Doordat ik in een klein dorp woon zonder winkels en mijn boodschappen doe bij een lokale boer met streekproducten, eet ik eigenlijk nooit vegan koekjes, dus dat zou een echte traktatie zijn!

 48. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn mama. Ik woon in Engeland en heb haar al heel lang niet kunnen zien door Covid-19. Nu is mijn werk (een hotel) terug open en kan ik dus nog steeds niet een weekendje Nederland boeken omdat ik hier nodig ben. Mama is zo verliefd op tuinieren, ik weet dat dit pakket veel voor haar zou betekenen. Ik zou het heel graag voor haar willen winnen.

 49. Wat een super pakket!!
  Tuurlijk zou ik die heel graag winnen!
  Ik ben heel erg benieuwd naar het kookboek en moestuin boek maar alle andere spullen lijken mij ook super!

 50. Ik zou het leuke paket willen winnen om me te helpen met de overstap naar veganistisch leven! Qua beauty en kuisproducten vind ik het nog moeilijk om de juiste dingen te vinden en hiermee kan ik dan toch al beginnen

 51. Ik probeer steeds meer vegan te eten/leven en in dit pakket zitten hele leuke dingen die mij kunnen helpen! Daarnaast ben ik ook steeds meer groentes aan het kweken (op mijn balkon) en wil ik hier meer over leren!

 52. Ik ben de biologiejuf die dankzij jouw berichtjes nog meer prachtigs over de natuur weet te vertellen en waarbij ook zelf de ogen geopend worden mbt veganist zijn, dierenleed en goed zijn voor de wereld. Waar ik dacht alles al vrij goed te weten, blijkt toch dat ik nog enorm kan leren van jou. Zoals laatst over de apen, zo zielig… Dus zou graag jou fav spulletjes gebruiken om het nog verder door te zetten

 53. Wauw wat een mooi pakket, het vegan kookboek vind ik vooral zo tof, probeer steeds plantaardiger te gaan eten en dan is extra inspiratie altijd welkom. En ja dat moestuin boek is ook gewoon gaaf, je kunt niet genoeg boeken hebben, toch??? Super toffe actie Natascha!!! Liefs Maud

 54. Wat een gave winactie. Ik doe mee en ga (mocht ik winnen) een vriendinnetje er blij mee maken, die stiekem graag wil proberen plantaardige en duurzamer te leven maar vaak niet weet waar ze moet beginnen.

 55. Naast de grote bamboe struik mijn tuin (die doet zn ding wel!!)gaat het moestuinieren nog niet zo soepel. Ik kan wel wat hulp gebruiken! Mn tomaatjes hangen er een beetje slap bij en mn peterselie is meer geel dan groen! Koken gaat me goed af maar ik zou dit boek graag meenemen naar vrienden om ze te laten zien dat ook zij stapjes kunnen maken. Oeh en al die andere lekkere spulletjes…. Fingers crossed!!

 56. Wat een mooi pakket! Ik zou graag meedoen met de winactie. Ik ben sinds een tijd vegan geworden mede dankzij jouw blog en instagram! Dit pakket zou niet alleen voor mezelf inspiratie en stimulatie betekenen, maar ook voor de mensen in mijn omgeving omdat ik die al deze mooie producten kan laten zien. Helaas heb ik zelf niet de ruimte om te tuinieren maar de zaadjes zou ik aan een vriendin willen geven die het niet breed heeft maar wel graag tuiniert. Groetjes Esmé

 57. Wat een fijne winactie, ik doe graag mee! Het zpu een heel fijn staycation cadeau zijn voor mezelf en mijn gezin! Ik heb al een plekje in gedachten voor een mini moestuintje in onze wilde tuin, dus als het beter weer wordt kunnen we lekker aan de slag! Bedankt voor deze leuke actie, fingers crossed!

  1. Wat een leuke winactie!
   Ik ben sinds kort begonnen met plantaardiger eten wat erg goed bevalt en ik wil daarom starten met een moestuintje samen met mn vriend. Dit lijkt me een heerlijk inspiratie pakket!

  2. Zoo leuk! De moestuin wil nog niet echt vlotten, dus meer kennis is zeker welkom! Mijn vriend houdt van koken en wil altijd meer (groente)inspiratie. Koffie drink ik zelf niet, dus de recyclebare beker gaat naar een koffiedrinkende vriendin. De cremes zijn welkom als ik in de komende periode ga herstellen van een bevalling! Genoeg redenen voor extra inspiratie

 58. Dat moestuinboek lijkt me geweldig! Nu heb ik alleen kruiden, sla en tomaat in mijn mini moestuintje maar ik wil graag uitbreiden met meer groentjes. Daarom zou ik met de zaadjes ook heel blij zijn. Ik ben ook heel benieuwd naar de andere producten. En: op 15 juli ben ik 6 jaar getrouwd!

 59. Als ik zou winnen dan deel ik het pakket met mijn vriendin Suzan. Zij is sinds kort vegan en kan dus wel wat support gebruiken. Ook heeft ze net een moestuinbak in de tuin dus dat komt goed van pas.
  Duimen! Groetjes Veggie_essie

 60. Leuke winactie! Ik doe zeker mee omdat ik sinds vorig jaar een moestuin heb en er nog heel veel over wil leren.
  Ook ben ik de stap aan het maken om geen vlees meer te gaan eten en momenteel eet ik helemaal geen varken meer.
  De overgang naar vegetariër/uiteindelijk vegan is zeker niet makkelijk maar ik ben trots op wat ik stapje voor stapje bereik!

 61. Wat een leuke winactie, ben zelf nu 4 maanden vegan en ik ben verbaasd hoeveel vegan producten er allemaal zijn! Diegene die wint zal er zeker heel blij mee zijn.

  Ik doe overigens mee met de winactie

 62. Hoi! Eerst en vooral love your account! Bedankt om ons zo veel bij te leren en te inspireren.. Ik zou graag een webshop opstarten met specifieke vegan en zero waste producten. (Welke specifieke producten houd ik nog even voor mezelf hihi) en enkele van deze zouden hier voor in aanmerking komen maar wil ik natuurlijk wel graag even zelf testen. So help a starting business out I would say.. ☺️ Dikke zoen & keep up the great work ❤️

 63. Super leuk win actie! Twee van de vierde kids zijn vegan, eentje eet vegetarisch en voor zoon zou dit pakket heel motiverend zijn om ook de switch te maken . Hij woont samen met zijn vriendin die hem al help in die richting 🙂

 64. Gave winactie! Mooie vegan/ duurzame producten die ik graag wil uitproberen. 🙂

  1. Aaah wat een leuk pakket!! Ik heb geen goed verhaal, alleen dat ik het graag zou winnen omdat ik daar gewoon super blij van wordt!! Succes iedereen!

   1. Echt een te gekke winactie!! Ik ben gek op koken, kies meer en meer voor duurzame producten en en ben dit jaar begonnen met een moestuin. Je pakket zie ik al de perfecte starterskit voor mij haha. Wil nog even kwijt dat ik het heel gaaf vindt dat jij je inzet voor de bewustwording van alle voordelen die een plantaardige levensstijl heeft, zovwaardevol, vooral mee door gaan!

 65. Wat lief dat je een mooi pakket wilt delen, ik zou graag meer leren over een vegan leefstijl en proberen dit in ons gezinsleven in te weven met de kinderen. Jouw producten zouden voor ons een mooie start zijn. Dankjewel voor het mooie gebaar en ik wens alle deelnemers veel succes ❤️

 66. Ik doe mee aan de win actie, want ik zet me heel erg in voor het milieu, maar ik merk dat ik nog wel vooruitgang kan boeken op sommige onderdelen. Ook wil ik mijn familie en mijn omgeving laten zien dat het heel duurzaam kan zijn en dat de kwaliteit van deze producten niet minder is dan de kwaliteit van de “normale” producten die meestal nog gebruikt worden.

 67. Wauw! Wat een mega toffe producten en zoveel ken ik nog niet. Ik waag graag een kansje

 68. Wat een superleuk pakket heb je samengesteld
  Ik zie een heleboel dingen die ik al op mijn lijstje had staan om uit te proberen én leuke dingetjes voor mijn nieuwe moestuinhobby. Fingers crossed!

 69. Wat een super toffe winactie! Ik doe heel graag mee! Ik probeer steeds meer dingen in mijn leven te verduurzamen en wil uiteindelijk ook compleet plantaardig zijn dus ik denk dat dit een hele goede verdere stap voor mij is

 70. Wow, wat een mooie spullen! Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in alles wat vegan is, en ik heb net een moestuin! Ik heb nog een hoop te leren, dus dit pakket zou super zijn!

 71. Wow. Wat een winactie en wat zou die handig van pas komen. Ben nog maar een jaar plantaardig aan het eten en mijn inspiratie blijft hangen bij de standaart vleesvervanger. Dus dat zou ik graag willen vergroten en verbreden, zeker nu ik mijn vriend ook zover heb gekregen thuis plantaardig te eten. Dat zou ik graag natuurlijk zo willen houden.

 72. Wauw wat een geweldig pakket! Ik zou dit graag winnen om zo mij verder te kunnen verdiepen in plantaardig leven en verder in plantaardig koken! Wat ik het allerliefste doe, en probeer om anderen mee te inspireren! En super gaaf de zaadjes en het boek! zodat ik mijn kleine moestuintje verder kan uitbreiden! Wat ik ook echt geweldig vind!

 73. Wat een prachtig pakket. Graag doe ik mee met de winactie. Zelf probeer ik al zo vegan en bewust mogelijk te leven, maar wil graag nu ook de rest van mijn gezin over de streep te trekken. Mijn man bijvoorbeeld, door hem gerechten uit het mooie kookboek voor te schotelen want deze knort zo nu en dan nog eens: Weer geen vlees vandaag? Mooie plaatjes en afgestemde gerechten (hier ben ik namelijk nog niet zo goed in…) zullen hem daar zeker bij helpen! Maar ook mijn aanstaande puber. Ze heeft nog een heel leven voor zich. Zij kan nu stappen maken om de wereld te helpen en de boodschap verspreiden. Ik volg je al tijden met alle plezier op instagram en probeer je tips op te volgen. Dankjewel voor al je informatie waar je ontzettend veel tijd en moeite insteekt!!!

 74. Nouuu omdat ik vandaag jarig ben en ik hier zo dol op ben. Allemaal spulletjes die GOED zijn.
  Sinds een half jaar eten wij vegetarisch en zoveel mogelijk Vegan met het hele gezin, en het bevalt zo goed om iets te kunnen betekenen tegen het dierenleed en voor de toekomst van onze aarde. Jij inspireert mij met je eindeloze verhalen over het tuinieren in je geweldige moestuin/kas, heerlijk nuchter ben je maar vooral jezelf en dat siert je enorm.

 75. Oh wauw! Wat een prachtig pakket! Mede door jouw insta tips leven wij veel milieubewuster en dus ook gelukkiger. Ik vind het leuk om meer te leren over (moes)tuinieren en meer vegan recepten zijn altijd welkom. Dit zou ik erg tof vinden om te winnen!

 76. Wauw, wat moet je hier over zeggen… zo’n gaaf pakket!! Zulke mooie producten geschikt voor het hele gezin. De zaadjes kunnen een mooi plekje in onze moestuin krijgen. En ik ben heel benieuwd naar de recepten van Alexandra.

 77. Ooooh super leuke winactie. Ik ben grote stappen aan t zetten in een natuurlijker en mileubewuster leven. Zo is mn auto al de deur uit en eet ik nog maar zelden vlees. Ook koop ik groente en fruit met t seizoen mee en let ik op verpakkingen. Maar met dit pakket kan ik weer een stap verder zetten in mijn duurzamere en natuur vriendelijkere weg!! 😀

 78. Ja wat super tof! Sinds kort plantaardig aan het eten om te kijken of ik er lekkerder door in mijn vel ga zitten. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken! En heb het Vegan boek al in handen gehad en heb m op mijn verjaardagslijstjr gezet:)

 79. Wat tof! Ik zou het graag winnen omdat we deze zomer in onze (deels) eetbare tuin gaan verblijven en we die altijd nog kunnen uitbreiden en daarnaast altijd op zoek zijn naar manieren om meer duurzaam te leven!

 80. Super tof pakket wat ik uiteraard ook graag zou willen winnen zodat ik en m’n vriend nog meer vegan/duurzame producten uit kunnen proberen!

 81. Zeker een heel mooi pakket, super leuk! Ik ben mij aan het voorbereiden op mijn (moes)tuintje, ik verhuis waarschijnlijk eind dit jaar eindelijk naar een huisje met tuintje; mijn droom! Graag ben ik creatief bezig met vegan eten, ik ben gek op natuurlijke cosmetica en de rest lijkt me erg fijn om uit te proberen!

 82. ik vind het een gave actie. Vooral de boeken: ik kan nog heel wat leren over vegan koken en ik wil graag het meest halen uit mijn moestuintje van 2m². Verder deel ik graag de overige cadeautjes, ik zie hier prachtige spullen die ik prima zelf kan gebruiken maar liever ook deel met mijn dierbaren.

 83. Oh ik zou heel graag winnen, wat een prachtig pakket. Ik probeer de laatste tijd steeds duurzamer te leven. Meer zelf maken, sinds twee weken een volks/moestuin en duurzamere producten kopen. Ik denk dat dit pakket een extra boost zou geven!

 84. Oeh! Leuk leuk leuk! Mijn steeds meer plantaardige leefstijl bevalt me heel goed. Daar past dit pakketje mooi bij. Volgens mij wordt iedereen die jou volgt hier heel blij van. Dus doe er vooral iemand een plezier mee. Bij mij of iemand anders, het komt vast goed terecht!

 85. Hoe leuk?!? Dat boek lijkt me zó handig, en wat betreft die koekjes… daar zeg ik geen nee tegen!

 86. Wat een prachtige win actie! Je artikels zijn heel inspirerend! Bedankt om de wereld meer vegan te maken!

 87. Wat lief om zo’n mooi cadeaupakket te creëren! Ik vind het geweldig om duurzame en/of vegan producten te ontdekken en wil heel graag mn moestuin uitbreiden .

 88. Wat een super leuk pakket! Ik ben nog niet zo lang met veganisme en zero waste bezig dus dit pakket is een goede inspiratie!

 89. Wat een gaaf pakket zeg! Ik doe graag mee omdat ik nu een half jaar vegan ben en nog veel te leren heb en mijn gezin hierover meer wil laten zien en leren. Daarnaast is het een super cadeau en aanvulling voor onze moestuin!

  1. Wat een gaaf pakket zeg! Ik doe graag mee omdat ik nu een half jaar vegan ben en nog veel te leren heb en mijn gezin hierover meer wil laten zien en leren. Daarnaast is het een super cadeau en aanvulling voor onze moestuin!

 90. Ik ben momenteel bezig maar wel al heel veel stapjes richting vegan gemaakt. Dit pakket zou daar enorm bij helpen!

 91. Wat een leuke selectie met spulletjes is het geworden! Ik zou het gaat vinden om dit te winnen omdat ik momenteel aan het overgaan ben van vegetariër naar veganist en heel geïnteresseerd ben in alle vegan dingen die met eten, koken en nog meer te maken hebben.

 92. Wat een mooi pakketik ben net begonnen met een miestuintje en eet nu sinds een half jaar veganistisch, ik kan dus nog wel wat inspiratie gebruiken☺️ groetjes Eveline

 93. Alleen de afbeelding maakt me al nieuwsgierig. Ik eet al jaren zo veel mogelijk vegetarisch, wellicht kan ik na het winnen van dit pakket de stap naar vegan maken!

 94. Superleuke actie Als vegan mama van drie jongens druk druk druk dus een beetje mezelf verwennen door mee te doen mag best
  Ik volg je al jaren en vind het gaaf om te zien hoe je steeds meer jezelf lijkt te worden, gevonden in het groen

 95. Wat een tof pakket! Ik zou dit pakket graag met mijn zusje willen delen. Ik denk dat zij oprecht blij wordt van het vegan kookboek. Moestuin wil ik mij al een tijd in verdiepen, dus erg leuk om daar iets mee te doen. Ik eet zelf sinds kort plantaardig en vind het altijd leuk nieuwe producten te ontdekken.

 96. Hoi, wat een mooie winactie! Ik ben langzaam aan alles in mijn eten en cosmetica vegan aan het maken. Dit pakket zou voor mij een goede duw in juiste richting zijn! Ik heb veel aan de dingen die je deelt over je moestuin maar ook heb ik veel aan je eettips, op naar helemaal vegan!

 97. Wat een mooi pakket! Ik zou deze graag willen winnen omdat ik zowel met de veganistische levenstijl als met het tuinieren nog lang niet alles onder de knie heb en nog redelijk nieuw ben. Ik heb mijn kleine studentenkamer omgebouwd tot een mini jungle en alle nieuwe tips hiervoor zijn welkom 🙂

 98. Wat een leuke winactie! Ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat ik nog geen enkel product hiervan ken! (Zelfs niet de pesto maar die mag je zelf houden, dan weet ik tenminste niet wat ik mis nu hij niet meer vegan is!) ik geniet elke dat van je instastory’s, merk dat ik er zelf ook rust in vind en door jou enthousiasme ook al veel ( te veel) planten heb gekocht. Hoop dat je dit nog lang blijft doen, kijk er elke dag naar uit! Veel liefs, Nienke

 99. Hoi Natascha, wat een superleuk pakketje! Ik zou het heel leuk vinden om deze te winnen. Ik eet al een aantal jaar veganistisch, maar ik probeer daarnaast ook steeds meer te letten op duurzaamheid op andere vlakken dan eten en drinken. Dit pakketje zou dus superfijn zijn om nog meer geïnspireerd te raken op gebied van duurzaam leven! ♥︎

 100. Wauw, wat een super pakket Sommige dingen ken ik al (die pesto is zo lekkee, why Jumbo why??) en andere dingen wil ik heel graag gaan uitproberen, doen en lezen
  Fingers crossed

 101. Wat een fijne actie, daar word ik gewoon blij van Natuurlijk zou ik graag zelf winnen, ben me steeds meer bewust van mijn footprint, maar het is hoe dan ook een toffe actie!

  1. Woehoe ik doe heel graag mee om kans te maken! Sinds ik plantaardig eet voel ik mij zoveel beter en als ik dit pakketje zie dan wil ik die paar onbekende producten (oa de deo en bosycream) graag proberen! En als ik Seepje zie wordt ik al gauw enthousiast haha dus ik wil graag dit mooie groene pakket winnen 🙂

  2. Degene die dit pakket niet wil winnen, weet niet wat hij mist!
   Ik wil het beste voor iedereen en de planeet. Niet meer maar vooral niet minder!

 102. Jaa zo mooi! Ik zou hem graag winnen voor mijn gezin. Net een maand helemaal vegan en onze wil is goed maar kennis ja nog een beetje all over the place. Alle hulp en inspiratie is welkom. Vandaar ook dat we je volgen:)

 103. Wow, wat een leuke actie! Ik volg je nu een tijdje op Instagram en zag dit net voorbij komen. Ik ben steeds meer bezig met mijn vegetarische leefstijl omvormen naar een veganistische leefstijl, dus dit zou daar goed bij van pas komen 🙂

 104. Wat gaaf! Ik ben zelf bezig steeds plantaardiger te worden. Bewustwording is een hele grote in dit onderwerp. Je hoeft niet meteen volledig plantaardig te leven, maar lees je eens in en probeer je steentje bij te dragen. Dat is wat ik doe en daarom zou ik dit geweldige pakket graag winnen.

 105. Wat een super actie!! Omdat ik op zoek was naar inspiratie over moestuin kwam ik een maand geleden op jouw Instagram pagina terecht. Dankzij jou ben ik mij (onverwacht) bewuster geworden van het dierenleed wat er in de wereld is en voelt het niet meer goed om vlees en eieren te eten of melk te drinken. Ik eet nu ruim een week vegan, maar vind het nog lastig om mijn weg hierin te vinden. Dit pakket zou mij natuurlijk super goed op weg helpen in een toekomst als veganist! Winnen of niet, ik ben al onwijs blij met alle info die ik al van je gekregen heb. Bedankt Natascha!

 106. Wat een heeelijkheid allemaal! Ik doe mee omdat het gewoon superleuk is om cadeautjes te krijgen!!

  1. Wat een tof pakket!! Ik ben altijd al met duurzaamheid bezig en ook vegetarisch, maar de stap naar meer plantaardig voelt altijd nog moeilijk! Met dit pakket zou ik zeker een goed begin maken, ook met de duurzame beauty producten. En mijn inner ‘crazy plant lady’ wordt ook enthousiast vanwege de tuin artikelen. Flink duimen voor het pakket!

 107. Wat een (h)eerlijk pakketje!
  Perfect voor op m’n nieuwe plek aan de slag te gaan …

 108. Wat leuk! Ik doe graag mee want ben zo langzaamaan steeds plantaardiger aan het leven. Zo kan ik weer inspiratie opdoen voor mijn volgende stappen.

 109. Wauw! Wat een geweldig pakket! Ik probeer mijn omgeving te enthousiasmeren om ook plantaardig te eten, minder afval te creëren en een moestuin te starten. Als ik dit pakket zou winnen, zou ik hen belonen met een cadeautje uit dit pakket (maar het eten zou ik zelf opeten haha :))

 110. Zooo wat een ontzettend mooi pakket (een hoop producten die ik, nog, niet ken). Momenteel ben ik heel erg bezig met voeding. Ik heb een aantal jaren anti-depressiva geslikt en ben net een paar weken klaar met afbouwen. Heb nu heel erg het gevoel dat mijn lichaam een soort van reset nodig heeft, ik wil het graag voeden met dingen die goed voor me zijn. Ik heb een mooi boek over vegan eten geleend van een vriendinnetje. De boeken in dit pakket zijn een mooie aanvulling. De moestuin staat ook al een tijdje op mijn wensenlijstje. De afgelopen jaren had ik er de puf niet voor, nu wil ik er positieve energie van gaan krijgen. Frisse lucht en de handjes in de aarde 🙂
  #blijmaker

 111. Super gaaf deze win actie. Ik ben heel benieuwd naar de producten die door het hele gezin gegeten kunnen worden. Het kookboek lijkt mij ook heel gaaf. De zaadjes zijn altijd een mooie aanvulling in de tuin. Meer kennis door het boek moestuinieren ben ik ook helemaal voor. Hier niet zulke groene vingers (oeps).

 112. Wat een super pakket! Ik ben sinds begin dit jaar over gegaan met mijn gezin (vriend en zoontje van 10 maanden) overgegaan naar een vegan lifestyle. Sindsdien zijn we ook onze insta gaan gebruiken plant_basedfamily om inspiratie op te doen, zou super zijn om hiermee nog meer nieuwe dingen te kunnen uitproberen!!

 113. Wat leuk! Ik heb tomaatjes basilicum peterselie bieslook salie en aardbeitjes in mijn tuintje. Wil volgend jaar wat meer gaan zetten. Dus een boek komt zeer van pas. Maak ook graag kennis met de beauty producten!!!
  Groetjes,
  Gonny

 114. Ik doe graag mee omdat ik dit pakket heel goed bij me vind passen!! Heb zelf een klein moestuintje, kook graag en ben vegan.

 115. Wat een super leuke winactie en wat lief dat je dit allemaal hebt geregeld! Waarom ik het pakket graag zou winnen? Ik doe m’n best zoveel mogelijk vegan te leven, maar merk dat wat tips en steuntjes in de rug nog altijd welkom zijn. Ook ben ik sinds kort begonnen met het stekken van mijn planten dus informatie over de moestuin is zeker welkom! 🙂

 116. Wat een lekkere en mooi dingen. Het kweekkastje, de zaden en het moestuin boek, vind ik vooral echt leuk. Volgend voorjaar begin ik met een stukje moestuin. Nu eerst de tuin verder opbouwen en morgen ga ik een vijver graven.
  Winnen is altijd leuk toch?!

 117. Wat een prachtig pakket! Ik ben al meer dan 15 jaar veganist en maar de laatste jaren is het gelukkig steeds makkelijker geworden om de lekkere producten te vinden en recepten zijn ook steeds makkelijker. Ik houd van lekker natuurlijk eten en moestuinieren. Ik ben een echte groene veganist! Dus ik win graag dit pakket!

 118. Dit lijkt me echt geweldig om te winnen! Sommige (moestuin)dingen zou ik zelf graag houden, maar met andere spulletjes wil ik graag verwenpakketjes (zoals ik ze altijd noem) maken voor 2 vriendinnen van me die het nu even zwaar hebben. Lijkt me leuk om dat aan ze te kunnen geven

 119. Super leuk dit!! Ik ben al een tijdje vegetarisch maar ik wil nu vegan worden en met al deze mooie dingetjes is dat een stapje in de goede richting

 120. Ik wil ontzettend graag meedoen, al was het alleen al om het potje pesto dat nu niet meer vegan is

 121. Wat een mooie winactie, en met een mooi doel 🙂 Niet nog meer onnodige meuk, maar echt praktische spullen die helpen bij een plantaardige levensstijl. Ik loot graag mee, en geef de r-cup dan wel weer cadeau, want die heb ik al gekregen van mijn top werkgever 🙂

 122. Ja! Wat een gave spullen! Met een nieuw huis komen nieuwe voornemens dus kom maar op met die mooie spullen Dan ga ik er meteen mee aan de slag.

 123. Wauw, dit is echt een geweldige winactie. Ik zou dit zooo graag winnen. Zou een super opstapje zijn naar een meer duurzame levensstijl.

 124. Wauw! Wat een leuke winactie. Ik ben zelf tijdens de lockdown een moestuin begonnen en al jouw tips en tricks hebben mij hier erg lee geholpen. Ik zou dan ook erg graag dit pakketje winnen

 125. Wat fijn dat je dit doet! Bovenop al de persoonlijke tips die je me al gaf op insta, lijkt dit me ideaal om volledig ervoor te gaan en nog meer te leren. Lieve groetjes

 126. Wat een super gaaf pakket heb je als winactie! Dat willen we wel heel graag winnen. Ik ben samen met mijn gezin steeds groener gaan leven. Mijn dochter is 11 en wordt ook steeds bewuster en wil ook graag vaker vegetarisch eten. Zo word je zelf ook steeds bewuster. Dus jouw mooie pakket gaat hier zeker bij helpen. We gaan samen duimen mijn dochter en ik!

 127. Dit lijkt mij echt super leuk om te winnen, ik ben net begonnen in mijn moestuin dus is dit echt ideaal zodat ik lekker veel tips krijg!

 128. Wat een ontzettend gave winactie! Dit lijkt me een supertof pakket om te winnen, allemaal nieuwe duurzame dingetjes uit proberen!!

 129. Wat een super mooi pakket! Ik wil heel graag groener en milieubewuster leven. Ik zit nog in de oriënterende fase, dus dit zou een goede opstap zijn!

 130. Wat een prachtig pakket! Sommige producten ken ik al, sommige nog niet. Zou gaaf zijn dit te winnen, ben zelf onderweg naar een steeds duurzamer en vegan levensstijl en ook dit jaar voor het eerst een eigen (mini) moestuin.

 131. Dit lijkt mij echt super leuk om te winnen, ik ben net begonnen in mijn moestuin dus is dit echt ideaal zodat ik lekker veel tips krijg!
  En ook wil ik heel graag een keer dat mijn mama vegan gaat koken omdat het beter is voor onze planeet en dat als ik later kinderen krijg die ook nog van onze planeet kunnen genieten en het me stiekem heel erg leuk en lekker lijkt om te proberen. en de zaadjes ga ik ook een mooi plekje in mijn bak geven, ik vind het heerlijk ok mijn eigen producten te doen in een sla bijvoorbeeldde mini kas is ook erg handig voor mijn zaadjes een goede start te laten krijgen en de koffiebeker vond ik een goed cadeau voor mijn vader(hij lust heel graag koffie) en de snacks krijgen een lekker plekje in minn buik

 132. Oh wauw! Ik kan en moet nog zoveel leren over moestuinieren dat boek lijkt mij geweldig!

  De plantaardige producten zoals voor de verzorging ben ik ook erg benieuwd naar!

  Dubbel win zo!

 133. Wowww wat een GEWELDIGE winactie!!!
  Ik doe mee omdat mijn beste vriend (die bareigenaar is) net toegang tot de tuin heeft gekregen en hij daar wilt gaan moestuinieren, om vervolgens met de groenten en fruit uit de tuin zijn eigen biologische en eerlijke gerechten op de kaart te zetten.
  Hij heeft sowieso een zwaar jaar achter de rug en ik wil het pakket dus graag aan hem geven (oké, misschien steel ik die Nucao reepjes)
  Ik hoop écht dat ik dit pakket voor hem kan winnen. Hij verdiend het zó!❤

 134. Wat een mooie winactie heb je opgezet! Ik heb veel bewondering voor hoe je in het leven staat en hierover blogt en post op Instagram. Leuk dat je op deze manier je favo producten wilt delen.

 135. O wat een geweldige actie! Ik zou het graag winnen omdat ik erg benieuwd ben naar jouw favorieten en vooral naar jouw boek. Liefs van iemand in desperate need of soms inspiration hahaha!
  Lieve groet,
  Eline

 136. Hele toffe actie Natas! Waarom winnen? Omdat we onszelf als activisten ook eens in het zonnetje mogen zetten. De dagen dat we als we verzopen katten in de regen staan te protesteren, de dagen dat we worden uitgescholden door voorbijgangers. De dagen dat we er compleet doorheen zitten maar toch doorgaan. Bijna zelfloos. We doen het niet voor onszelf, maar voor de ander. Dat verdient zo’n pakketje ♡ als ik win deel ik graag met andere activisten ♡

 137. Hey Meis!!
  Ik wil dit echt heeeeel graag winnen om mijn moestuin skills te upgraden! Hahahha kom maar door met die groene(re) vingers!!!
  Wat een toffe win actie. Hier gaat iemand heel blij van worden

 138. Een mooie actie . Ik zal het pakket graag geven aan mijn moeder. Ze heeft een ontzettende moeilijke tijd achter de rug. Een verwenpakket zal haar goed doen Liefs, Michella

 139. Ik ben weg van je moestuin en bewonder je activisme en openheid, de onderwerpen die je aankaart. Dit pakket is gewoon superleuk om te winnen als schouderklopje voor mezelf na een pittige corona tijd met een kind in groep 8 thuis, een kind in de examenklas en een startend bedrijf

  1. Superleuke winactie! Zou graag mee willen doen om zo de duurzame ideetjes die ik thuis ben gestart een extra push te kunnen geven om nog beter ons best te doen!

 140. Lijkt me super om kennis te maken met jouw favorieten! Zo leer ik ook nog eens nieuwe producten kennen 🙂

 141. Gaaf!!!
  Ik heb onlangs eindelijk de stap gemaakt van 90% vegan naar echt volledig en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb!

  Ik hou enorm van bakken en koken en ik vind de uitdaging van iets veganiseren super leuk. Ik wil het liefst zo veel mogelijk vegan producten proberen en ik houd bij op een lijstje hoe lekker ik het vind.
  Helaas heb ik alleen kleinere supermarkten in de buurt, dus veel van de vegan producten hebben ze niet in hun assortiment, wat enorm frustrerend kan zijn en bestellen heeft bijna altijd extra bezorgkosten, daarom zou dit enorm goed van pas komen. 😀

  Ik geniet er ook echt van als ik mijn niet-vegan familieleden iets veganistisch kan voorschotelen en dan kan roepen dat het vegan is en ze allemaal verbaasd zijn hoe lekker het is.

 142. Ben heel nieuwsgierig naar een aantal van deze producten. Tot nu toe de moeite nog niet genomen om ze aan te schaffen. Dit is een mooie kans om eea uit te proberen. Ik doe mijn best maar het kan beter. Met vegans en vegetariërs binnen mijn gezin kan ik echt niet meer achter blijven.

 143. Ik zou dit super graag willen winnen omdat sinds een tijdje bezig ben met het ontdekken van veganisme en een moestuintje heb! Ik veder lijkt het me gewoon een super leuk pakket!

 144. Ooo wat een mooi pakket. Dit zou ik heel graag willen winnen. Omdat ik enorm nieuwschierig ben naar de boeken en er een hoop producten inzitten die ik nog niet ken (wat bij de meeste paketten niet zo is). En die Elho staat al lang op de verlanglijst, kan ik extra basilicum zaaien! Echt een mooi pakket dat je hebt samengesteld

 145. Ik maak heel graag kans voor mijn zus. Sinds januari probeert zij zo zero-waste mogelijk te leven. Zij is al langere tijd vegan. Dit lijkt me een mooi pakket om te kunnen delen met haar. Dan gaan we samen op de eco-friendly tour!

 146. Wat een leuke winactie! Een mooi pakket! Ik doe graag mee omdat ik graag nu levenstijlaanpassingen doe die mijn kleine zoontje dan als gewoon gaat zien. Minder afval, vlees, plastic, etc! Die zaden komen goed van pas volgend seizoen in onze nieuwe tuin! Ik heb nu moestuinpotten op mijn balkon (o.a. tomaat, courgette, verschillende kruiden), maar volgend jaar ga ik los in volle grond! Dus ik kan wel een goed kookboek gebruiken voor alle oogst!

 147. Super leuke actie! Helemaal passend bij mijn duurzame wens bestaan:) ik koop veel tweedehands en word altijd heel blij van je posts met je moestuin en je activisme, dat motiveert mij weer! Als ik hem win zal ik hem delen met mensen om me heen❤️ Bedankt voor alle moeite die je doet los van deze actie

 148. Wat een mooie winactie! Meedoen, gewoon omdat het leuk is en ik nog zoekende ben in de plantaardige wereld.

 149. Ben zelf vegetarisch dus de gerechten in de veganistische kookboek zullen me zeker smaken. Zelf ben ik ook graag bezig in de moestuin dus dit pakketje is me op het lijf geschreven. BTW super instagrampagina!

 150. Wauw wat een super gave winactie!
  Leuk dat je op deze manier je favo’s laat zien en dat je deze hebt verwerkt in een winactie. Een aantal producten zijn nieuw voor me en zou deze dan ook graag willen proberen. Ga zo door met je levensvisie en blijf ze vooral posten/bloggen!

 151. Wat een prachtig pakket! Ik doe graag mee. Zitten mooie spulletjes tussen die ik mezelf en mijn vriend gun, maar ik moet toch echt bezuinigen!

 152. Wauw wat een mooi pakket! Ik zou het heel graag willen winnen omdat ik de meeste producten nog niet eens ken! Ik zou ze heel graag willen proberen en beginnen met mijn eigen mini moestuintje.

 153. Wat een super gaaf pakket! Samen met mijn gezin doe ik steeds meer stapjes naar een groen en duurzaam leven. Alle producten in deze winactie ken ik nog niet en de boeken lijken me ook super informatief. Alles om samen stapjes te zetten naar een groener leven

 154. Tja, tussen al deze lieve mensen ook nog een poging van mij!
  Waarom ik dit mooie pakket wil winnen? Eet inmiddels al een tijdje vega en zie allemaal beren op de weg om eindelijk over te stappen op vegan. En omdat het gewoon een fantastisch mooi pakketje is natuurlijk 😉

 155. Als je de toekomst voor ogen houdt, en niet het hier en nu, ben jij een trendsetter. We zouden een voorbeeld aan je moeten nemen want je zet je flink in voor deze wereld. Als kind heb ik geleerd om bewust en goed voor de natuur te zorgen. Dit winpakket zou voor mij een persoonlijke bijdrage zijn aan de natuur. Daarnaast zou ik graag alternatieven willen uitproberen.

 156. Wat een geweldige winactie ! Je Moestuintips zijn heel handig en altijd inspirerend om te zien.

 157. Ooh die zou ik heel graag winnen. Leuk om nieuwe producten uit te proberen en zeker ook om mijn gezin mee te motiveren. Duimen maar!

 158. Hi Natascha! Dit kan ook ik niet voorbij laten gaan! Wat een mooie duurzame en diervriendelijke spulletjes! Met dit mooie pakket zou je mij in ieder geval ontzettend blij maken! En deze blijdschap gun ik mijzelf op dit moment eindelijk! Na jaren mezelf totaal vergeten te zijn… Ik ben hier heel hard mee aan het werk dus het zou een heel welkom kado zijn, in deze tijd van zelfbezinning… Liefs, Petra

 159. Wauw, super leuk pakket! Sinds ik met mijn vriend ben gaan samen wonen proberen we zo weinig mogelijk plastic te verbruiken en ga ik op zoek naar allerhande vegan producten. Hierbij kan ik best nog wel wat hulp gebruiken dus dit pakket zou hiervoor de max zijn! Super wat je doet!

 160. Sinds 2 jaar jaar vegetariër en al ruim een jaar veganist, steeds meer overtuigd maar toch mild voor mezelf en anderen. Wat een leuk pakket zou dit zijn om te ontvangen.❤️

 161. Wat een gave actie zeg! Ik doe graag mee aan deze winactie. Merk dat ik steeds paar stappen vooruit zet (vegan, duurzaam, no waste etc) en dan toch weer stap achteruit door de alledaagse beslommeringen. Wil graag die knop volledig omzetten en met dit pakket gaat mij dit zeker lukken! Ik heb in ieder geval goede hoop haha! Dus duimen maar!!!

 162. Geweldig dat je dit doet! Ik kende je nog niet, maar toen een vriendin je post deelde, ben ik je beginnen volgen. 🙂

 163. Wauw echt supertof!!! Alle producten die in dit pakket zitten spreken me zo aan, richting een duurzame en eerlijke wereld ! Duimen!

 164. Superblij je te leren kennen op instagram en vooral sowieso altijd vrolijk door de moestuin, wroeten in de aarde en alles (nu ja, toch veel) te zien groeien. Bedankt om ons te inspireren !! Groetjes!!

 165. Oeh wat een leuke actie! Ik doe mee als tuin fanaat en voor mijn passie voor natuurlijke items. 🙂

 166. Ik ben onderweg naar een volledig vegan levensstijl. Ik ben sinds kort met duurzaamheid bezig, ik kook graag en kan mij zo alvast verdiepen in een moestuin voor als ik op mijzelf ga wonen 😉

 167. Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat ik midden in de transitie van vega naar vegan zit en dit daar zeker goed bij zou kunnen helpen! Ik doe mijn best om duurzaam te leven maar vind dat ik daarin ook nog vooruitgang zou kunnen boeken.

 168. Er valt nog zo veel te leren! Op mijn insta account goodwiththegreen probeer ik veel nieuwe dingen uit en deel ze omdat het zonde is het alleen voor mezelf te houden. Hier kan ik nog meer mensen mee inspireren, terwijl ik geïnspireerd word!! Keep up the good work

 169. Wat heb je er een prachtige producten tussen zitten, Natascha! Ik kijk al veel te lang naar het aanschaffen van die rCUP, maar het komt er nooit van. Fijn om te zien dat jij daar erg tevreden over bent 🙂 M’n vriend heeft me de overstap doen maken van vega naar plantaardig, ong. een jaar geleden. Dat lukt aardig en ik probeer nu op mijn beurt mn ouders en zusje bewuster te maken van wat ze eten en de invloed die we hebben op de aarde. Dit pakket zou daar enorm bij helpen! Samen met m’n moeder de boeken gebruiken, en m’n zusje laten uitproberen of deze deo niet net zo goed werkt als die stinkspuitbus die ze nu gebruikt
  Anyhow, superleuk dat je dit doet en waar het pakket ook terecht komt, je gaat iemand (of meerdere mensen, als ze t met zo als ik willen delen) heel blij maken!

 170. Ik hoop ontzettend dat dit een kickstart is van mijn vegan journey. Ontdekkingstocht is leuk maar wel stapje bij stapje. Gave actie!

 171. Mijn moeder tipte je blog, ik wil meer vegan gaan eten, het is nu vooral vegatarisch. Het boek, en de bijbehorende producten komen denk ik goed tot hun recht in mijn keuken. En die kookkunsten deel ik dan graag weer met mijn moeder (;

 172. Whoehh, leuk pakket
  Dol op Veganz en de pesto. Echt jammer dat jumbo het recept heeft veranderd.
  Ik doe heel graag mee met de winactie

 173. OMG dit pakket is een natte droom voor ieder die groen wil doen, wil leren om meer groen te doen, en om nóg groener te doen en te zijn! Echt waanzinnig prachtig! Voor mijn balkontuin kan ik nog wel wat groene lesjes gebruiken, en voor in mijn groene keuken waar ik vega en vegan kook voor mezelf en anderen is er altijd plek voor meer inspiratie en fijne spullen! Dit pakket zou een ultiem verjaardagscadeau zijn voor de afgelopen zoveel verjaardagen die ik niet kon vieren door brakke gezondheid en dit jaar door je-weet-wel. Beste winactie van het jaar!!

 174. Een superleuke winactie. Wat ik zo leuk vindt, is dat het zo veelzijdig is. Verschillende producten rondom hetzelfde thema. Ik ga duimen!!

 175. Heel erg leuke actie. Ik doe graag mee, vooral omdat ik zo benieuwd ben naar het boek gewoon vegan! Koken voor mijn ukjes kan nog weleens een uitdaging zijn…

  Bedankt voor al je leuke berichten altijd, ik vind het leuk om je te volgen.

  Aletta

 176. Met de borage en goudbes van jouw zaadjes het prima doen in onze moestuin, leer ik enorm veel van je stories. Je bent integer en inspirerend.
  Van alle spulletjes uit de give awayactie word ik heel blij omdat ze aansluiten bij waar ik voor sta: het belang van zorg voor en respect voor de planeet, dieren en mens in z’n geheel: we’re all connected.

 177. Tot nu toe neem ik nog maar kleine stapjes in mijn poging tot duurzamer leven en zijn minder vlees eten, wasbare luiers en ecologisch wasmiddel de grootste stappen. Dit pakket zou heel mooi bijdragen om op nog veel meer onderdelen van het leven een verduurzaming te maken!

 178. Wat een gaaf pakket! Ik ben zelf aan het proberen duurzamer te leven, maar soms vind ik dat nog best lastig. Welke producten vind ik fijn? Wat werkt goed? Altijd handig om dingen te gebruiken die andere aanraden 🙂

 179. Wat leuk! Ik doe mee! Ik zou graag willen winnen, omdat ik niet echt bekend ben met vegan producten en daarom zou ik het graag willen proberen 🙂

 180. Woah! Dit pakket is zo handig. Ik zou dit pakket graag willen winnen om de volgende redenen 1) delen met mijn buren met als doel: boeken en zaden zijn uitstekend voor gebruik voor de gezamlijke moestuin. 2) een meidenavond organiseren met de overige producten. Ben benieuwd!

 181. Supergaaf pakket!! Ik ben sinds een jaar groen aan het worden en dat bevalt me prima. Mijn inspiratie krijg ik van bloggers zoal jij, dus weet dat je mensen bereikt

 182. Wat een feestpakket! Ik zie dingetjes die ik zelf weer kan weggeven aan anderen. Spannend!!! X

 183. Omdat het zo leuk is om dit pakketje te delen met met mijn dochter, omdat ik de vegan challenge ga doen voor 30 dagen, omdat het zo leuk is een kadootje te krijgen, omdat…..heel veel redenen. Ik doe dus mee

 184. Hoi hoi Natascha

  Zo leuk om jou te volgen op insta en dan nu ook nog eens een toffe winactie!
  Doe hier graag aan mee!
  Dit jaar voor t eerst een moestuintje gestart van 1.80×1.80 m. Deze staat nu vol met doorgeschoten andijvie en verwoekerde kerstomaatjes en courgette . Niet zo handig dus. Kan wel wat tips en trics gebruiken! Ik ga hard duimen dat ik dit pakket win vol met moestuin attributen en nog zoveel ander leuke spulletjes! ☺️

  Liefs Sylvia

 185. Super super tof pakket!!! En dat is ook de reden dat ik het heel graag zou winnen:)

 186. Super toffe winactie! Ik doe super graag mee. Dit omdat ik super bezig ben met moestuinieren in eigentuin en het mij super lijkt om het boek te lezen!

 187. Wat een leuke actie! Mijn beste vriendin is net begonnen met het opstarten van haar eigen moestuin, onder andere door inspiratie van jouw account. Ze is nog veel aan het opzoeken en het leren, dus ik denk dat dit pakket haar mooi op weg zou helpen. Ik zou haar er heel graag blij mee willen maken. Liefs!

 188. Oh wat onwijs gaaf!! Ik zou graag meedoen met deze win actie. Ik begin pas net met stapjes richting de duurzamere kant, dus dit zou echt een mega goede duw in de richting zijn….soms zie ik door de bomen het bos niet en weet ik niet waar te beginnen….wat is nou wel of niet goed, wat vind ik zelf fijn….enz. Dus super leuk om op deze manier een hoop producten uit te kunnen proberen.
  Groetjes Suzan
  @duurzamere_suus

 189. Ik zou graag willen winnen omdat ik nu een aantal jaren plant based eet maar het nog wat verder zou kunnen doortrekken in mijn dagelijks leven. We zijn sinds kort begonnen een klein moestuintje met appeltjes frambozen en pompoen en vind dit echt helemaal de shit.

 190. Waarom dat ik dit pakketje zou willen winnen?
  Ik ben 1 augustus 2 jaar veganistisch en sta altijd open om nieuwe dingen te gebruiken of te leren kennen. Mijn volgende stap is om ecologischer te zijn. Ik doe nu al mijn best maar ik vind dat ik dit nog beter kan doen.

 191. Wat een leuke producten allemaal! Ik doe graag mee om mijn moestuin te upgraden en mij meer te verdiepen in vegan eten!

 192. Owww wat een leuke actie, ik wil graag meedoen om een kansje tewagen 🙂
  Vriendelijke groet van Karin

 193. Wauw, love echt elk product in dit pakket! Ik vier dit jaar mijn eerste jaar als Vegan en het is echt de beste beslissing ooit. Mijn kas en tuintje is mijn tempel, maar ik heb nog oh zoveel te leren!

 194. Wat een mooie winactie! Er zitten heel veel dingen in die ik nog niet geprobeerd heb, en dat vegan boek wil ik al heel lang hebben! Echt super mooi samengesteld zo, veel variatie ook! Ik doe mee.

 195. Wat een prachtig pakket! Graag zou ik meedoen om zo ook mijn gezin te inspireren. Zelf leef ik zo vegan en bewust mogelijk. Mijn man kan bijvoorbeeld nog een zetje gebruiken. Als ik gekookt heb, plantaardig dus, komt er zo nu en dan een knor: Weer geen vlees? Ik hoop dat het mooie kookboek met prachtige plaatjes en afstemming daar verandering in kan brengen. Maar ook mijn aanstaande puber zou er mee geholpen zijn. Zij heeft de leeftijd ze stappen kan zetten voor een betere wereld en de boodschap daarvan ook te verspreiden. Ik volg je al geruime tijd op instagram. Dankjewel voor alle informatie en alle tijd en moeite die je daarvoor neemt!!!
  (Ik had al een reactie gegeven, maar deze verschijnt helaas niet…)

 196. Leuk! Ik zou deze graag voor mijn mamma willen winnen. Ze eet sinds kort plantaardig en dit zou een extra stapje in de goede richting zijn 🙂

 197. Oooh wauw, dit is echt zo’n mooi, puur pakket. Bedankt lieve moeder natuur. Zonder label is alles mooier. Wat heb je het mooi samengesteld. Goed dat je daar bewust de tijd voor nam. Leuk om zoveel nieuwe producten te leren kennen. We wachten af.

 198. De leukste actie die ik tot nu toe heb gezien! Ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat ik mezelf een sustainable lifestyle probeer aan te meten, daar ben ik nu nog echt een leek in. Ik wil ook mijn vriend laten zien dat een plantaardige leefstijl the way to go is voor ons! Dat moet met deze goodies zo gebeurd zijn

 199. Heel gaaf pakket! Mooie toevoeging aan mijn eerste moestuinierjaar! Ik heb verder geen sterk verhaal, maar doe wel heel graag mee!

 200. Nou, ik doe supergraag mee! Ik ben dit jaar begonnen met een moestuintje en heb de smaak te pakken om zo groen mogelijk te leven met mijn gezin. Seepje wordt al volop mee gewassen, maar ik zou graag je andere favorieten uit willen proberen. Duim voor ons

 201. Wat een gaaf pakket! Ik ben mezelf aan het ontwikkelen op het gebied van vega(n) voeding. Helemaal vegan vind ik best lastig en ik wil creatiever worden met koken. Ik ben gek op kookboeken en probeer graag nieuwe dingen uit. Ik zou dit zeker kunnen gebruiken, met mij natuurlijk zo vele. Verder vind ik het tof dat ik andere producten die vegan zijn kan uitproberen daar heb ik weinig ervaring mee. En hoe leuk? 18 juli ben ik ook nog jarigg

  Liefs, sanne

 202. Lieve Natas, ik volg je al jaren in de hoop dat ik uiteindelijk dezelfde naastenliefde en gelijkwaardigheid kan voelen als jij. Omdat ik m’n ogen niet dicht wil doen. Maar echt voelen lukt me nog niet. Sinds de dood van George Floyd verandert er veel en sinds twee weken eet ik éindelijk vegetarisch. Nu de volgende stap.

 203. Ik zou dit pakket dolgraag willen winnen. Ik hou van nieuwe spulletjes uitproberen en ik vind het dan ook leuk om ‘aanraders’ van anderen te gebruiken. Het lijken me hele leuke dingetjes. Vooral die boeken leuk dat je dit doet! Liefs, Saskia

 204. Wow superleuke winactie. Ik zou heel graag winnen. Zeer benieuwd naar het boek. En de zaadjes zijn altijd leuk voor in m’n moestuin. M’n kindjes zouden blij zijn, helpen supergraag in de moestuin

 205. De producten die ik al ken uit het pakket ben ik fan van en er zitten een aantal producten in waar ik heel benieuwd naar ben! Het kookboek staat al een tijdje hoog op mn verlanglijstje : )

 206. Dit wil ik héél graag winnen. Leuke hebbe dingetjes voor in de moestuin volg je instagram al een tijdje en vind jou tips zo handig leuk! Alvast een dankjewel daarvoor! En een beetje vegan kan geen kwaad

 207. Oooh ik maak graag kans! Ik heb pas een deostick van Ben en Anna en een wasei zonder chemicaliën gekocht en ben helemaal fan! Ik probeer zo veel mogelijk natuurvriendelijke alternatieven te zoeken Dit pakket zou een mooie aanvulling zijn

 208. Ik ben steeds meer bewuster en duurzamer aan het leven om mijn steentje bij te dragen aan onze mooie planeet. Kringlopen, zo weinig mogelijk plastic gebruiken, zoveel mogelijk fietsen… en sinds enkele maanden probeer ik ook vlees uit mijn leven te bannen, maar dat vind ik best nog moeilijk, vooral om goede alternatieven te vinden. Ik ben super graag met mijn kamerplanten bezig, maar ik ben ook heel graag buiten. Het pakketje zou mij enorm opweg helpen met nieuwe leuke plantaardige recepten te leren kennen, de start van een eigen moestuin, meer leren over vegan… nog meer bewuster leven dus

 209. Woaah! geweldige pakket; deze moet ik hebben en vaak gebruik ik het met mn mama zal
  geweldig tof zijn als ik er kans erop maak: echt mooie pakket! Ur the best’ ❤️

 210. Superleuk pakket! In het kader van delen is vermenigvuldigen, zou ik de inhoud ervan heel graag delen met mijn zus, schoonzussen en nichtjes, zodat we allemaal nog plantaardiger kunnen worden!

 211. Dit zou fantastisch zijn om te winnen voor mijn bff Loes.
  Dit is haar eerste jaar met een moestuin en ze wil niks anders meer.
  Ik gun haar dit mooie pakket om haar en haar moestuin te verwennen

 212. Wat gaaf dat je deze actie doet en zo mensen bewuster maakt van een duurzame leefstijl! Ik ben fan en daarom win ik graag. Met Typisch Marloes probeer ik mensen te inspireren liever te zijn voor de natuur, anderen én zichzelf. En dit geldt natuurlijk ook voor mezelf: in dit pakket zitten producten die liever voor de natuur zijn én het pakket is lief voor mij

  1. Wauw, wat een prachtig pakket. En wat leuk om op deze manier met deze producten kennis te mogen maken. Onze 10 jarige zoon is nu 2 jaar vegatarisch en daardoor zijn we samen meer op het gebied op vegan aan het ontdekken. Laatst zelfs een vegantaart gebakken. Dit ook omdat ik een kippen-ei allergie heb. We zijn twee jaar geleden ook begonnen met een eigen moestuin. Dus ik ben heel benieuwd naar dit prachtige pakket en doe dus heel graag mee! ♡

 213. Ah, zo’n toffe winactie is dit. Lief, lief, lief! Van de week schreef ik dat ik op je kijk (na die 10 punten via instagram). Veel van jouw favoriete producten ken ik niet. Maar wil ik vanwege de gelijkenissen dus wel graag proberen! Wie weet vind ik ze wel net zo fijn als jij ze vindt. En daardoor kom ik weer een stukje dichterbij een ideaal leven 🙂 #duimenduimenduimen

 214. Wat een tof pakket! Bij toeval kwam ik op je Instagram account terecht en was vooral geïnspireerd door de moestuin tips en al snel ontdekte ik de vegan recepten. Want vooral naar dat laatste ben ik hard op zoek (ook meteen de reden dat ik meedoe met deze toffe actie). Ik weet nog vrij weinig over een plant based life style omdat ik sinds 2 weken geleden het ben gaan proberen. Gewoon voor 30 dagen. Kijken wat het met mijn lichaam doet, energie level maar ook bewuster omgaan met eten. Want eten is zo vanzelfsprekend geworden. En ik ben blij dat ik je account tegen kwam vol recepten! Dank daarvoor

 215. Ik zou hem graag willen winnen omdat ik altijd graag nieuwe inspiratie opdoe qua vegan producten! Zoveel nieuws op de markt gekomen laatste tijd!

 216. Wat een leuke actie. We hebben al een heel grote moestuin (130m²) waar we nu al 4 of 5 dagen per week groenten uit eten.
  We eten nu in vergelijking met 5 jaar geleden al veel milieubewuster door geen rood vlees meer te eten en enkel nog lokaal te kopen. Sedert voeig jaar eten we één paar week vegetarisch of veganistisch. Dit pakket is super leuk om nog meer inspiratie op te doen om nog meer richting veganistisch te gaan.
  Groetjes
  Vincenr

 217. WAUW WAT EEN PAKKET!! Wat een ontzettend lief en mooi initiatief. Het raakt me dat je je zo inzet voor je volgers. Waarom ik hem graag zou willen? Het kookboek heb ik al heeeel lang op het oog dus werd daar helemaal wild van. Daarnaast zou ik alles met mijn omgeving delen zodat we er met z’n allen van kunnen genieten terwijl we de wereld een stukje beter maken. ❤️

 218. Wat een fijne win actie!
  Sinds een half jaar vegan. Sinds de Corona periode begonnen met mijn eigen moestuintje (lees: mn vriend heeft een moestuintafel voor me gebouwd❤️) dus ik ben heerlijk aan de slag! Meer dan welkom deze leuke goodies

 219. Wat een fantastische winactie van een mooi en inspirerend persoon. Ik volg je al een paar jaar met plezier. Ik zou dit graag willen winnen om het pakket te delen met twee lieve vriendinnen, om samen meer groen te worden en elkaar te inspireren om een betere bijdrage te leveren aan een mooiere aarde. Alledrie maken we een pittige periode door, twee van ons zijn aan het moestuinen geslagen hierdoor, twee van ons zijn inmiddels vegan en alledrie zijn we continu op zoek naar stappen die we kunnen doen om te verduurzamen. Je zou er direct drie mensen heel blij mee maken . Ik wens je sowieso veel plezier met geven, wie de gelukkige ook mag zijn.

 220. Ooeh hier doe ik graag aan mee! Ik moestuinier zelf en eet ook vegan. Lijken mij fijne producten. Sommige ken ik nog niet dus die probeer ik graag 🙂

 221. Dat is een leuke winactie en heel lief dat je ook zelf producten ervoor hebt gekocht. Ik probeer wel te moestuinieren op mijn balkon, maar heb geen groene vingers, een beetje hulp kan ik wel gebruiken. Een kookboek is altijd leuk. Producten proeven is lekker en bv een nieuwe deo uitproberen lijkt me wel wat. Vaak kom ik op dezelfde gebruiksproducten uit. Dus dit is heel leuk om te winnen.

 222. Wauw.. mooi pakket… wil ik.. wil ik.. wil ik.. Nee ik doe mee voor mijn dochter.. zij is vegetarisch en wil vegan worden.. wellicht stimuleert dit haar om door te zetten..

 223. Leuk! Ik wil graag meedoen aan de winactie. Sinds we weten dat ons zoontje koemelkallergie heeft, eet ik steeds meer vegan. Ik kan natuurlijk nog veel leren ben altijd op zoek naar lekkere recepten. In mijn moestuin kweek ik in ieder geval al veel lekkers voor ons gezin en familie en vrienden.

 224. Echt een super pakket lijkt me dit! Met 5 kinderen hier in allerlei leeftijden, zouden we super graag deze spulletjes uit willen testen!
  Liefs Anouk

 225. Wat een super gaaf pakket!! Ik wil dit pakket graag winnen voor mijn nicht en haar man die al ruim 30 jaar vegan zijn! Hier worden zij echt heel blij van en ik dus ook 🙂

 226. Geweldig leuk pakket, lekker bezig plantaardiger!
  Zou ‘m graag winnen, niet voor mezelf (ik heb “alles al” ;)) maar voor mijn vriendinnetje Marloes Veldhuis. De liefste, fijnste, Vegan mama die ik ken! Zij voedt haar zoontje ook Vegan op (iets wat mij nog niet helemaal lukt) en dat vind ik pas echt te gek, want de toekomst is (mede hierdoor) VEGAN!
  Plantpowerrrr ya’ll! ✌
  O mocht Marloes ‘m winnen, ga ik wel ff dat bijzonder mooie boek, van Alexandra Penrhyn Lowe lenen hoor! So you know Loes! 😉

 227. De laatste tijd ga ik helemaal op in het koken en mijn ecologische voetafdruk wordt steeds kleiner. Dit is nog maar weer een stapje dichter om me hier nog meer in te verdiepen! Een prachtig pakket dat me enorm veel plezier zou doen!

 228. Hey wat leuk! Ik ben nieuw op moestuin gebied en kwam via mijn insta op jouw insta (erg leuk en informatief voor een groentje als ik). Ik waag graag een gokje voor dit prachtige pakket! En een vegan kookboek woehoe! Kom maar door

 229. In juli vorig jaar zijn mijn man, onze 2 kindjes en ik verhuisd naar een huis mét (eindelijk!) een tuin. Ik heb altijd al een moestuin gewild en leer heel veel bij van jou!
  En sinds januari hebben we ook het goede voornemen gemaakt om zoveel mogelijk plantaardig te eten en dat lukt best aardig
  Dit pakketje winnen zou zalig zijn!
  Bedankt voor al je leerrijke stories!

 230. Wauw… wat een pakket Ik win hem graag voor m’n zusje, harde werker en mama van twee kleine knappe ventjes, die verdient wel iets liefs♥️

 231. Wat een super leuk pakket vol leuke dingen :)! Ik kende er behalve de deo nog niets van dus winnen zou leuk zijn!

 232. Wat een geweldig pakket, ik zou erg graag willen winnen om eens kennis te maken met deze producten/merken

 233. Wat een mooie producten! Lijkt me super fijn om te proberen, in mijn zoektocht naar een natuurlijker en duurzamer leven. Hiermee kan ik anderen ook weer verder helpen, dat lijkt me ook heel gaaf!

 234. Het lijkt me heel gaaf om te winnen, ik vind duurzaamheid erg belangrijk, ben vegan en geniet ontzettend van moestuinieren in onze eigen moestuin en heb de afgelopen tijd al super veel van je geleerd en kan nog een hoop van je leren 🙂

 235. Sinds 4 a 5 maanden eet ik zoveel mogelijk vegan, ik maak nog wel eens een foutje en ben dan ook voortdurend op zoek naar tips en nieuwe producten. Dus dit is briljant!

 236. Ik zou dit pakket graag winnen zodat ik zeker een goede poging kan doen om samen met onze tweeling Lucas en Eva een moestuin te starten. De tomaatjes en aardbeien uit eigen tuin vinden ze al geweldig en laatst nog zaadjes geplant voor bloemen voor de bijen.

 237. Verse winactie.ik ben wel vega maar (nog) niet vegan, maar dat kan nog komen☺️. Misschien helpen deze producten daarbij.

 238. Superleuk!! Ik wil dit graag winnen voor m’n lief die vandaag thuiskwam met een T-shirt met de tekst “respect mother earth” erop .

 239. Wat een leuke winactie! Koken is mijn passie en mindfulness. Het bezig zijn met voeding en koken geeft mij rust en creativiteit. Zelf een moestuin en kruiden tuin is ook fijn om in te werken en dan heerlijk met je
  handen in de grond wroeten! Mijn kinderen zijn ook liefhebbers van koken en mijn eerste kleinkind lust ook graag lekkere zelfgemaakte hapjes. Leuk om een keertje iets te winnen! Vriendelijke groetjes Chrisje.

 240. Wat een leuk pakketje! Ik ben sinds de corona vegan. Daarom ben ik hier en daar nog wat zoekende dus dit pakketje zou al zeker helpen. Op vlak van wasmiddel wou ik sowieso al iets natuurlijk om te wassen,heel leuk dat dat er tussen zit. Ik heb ook verschillende kruiden geplant om mee te kunnen koken. Ik droom ervan om een moestuintje te hebben. Groetjes!

 241. Waaauw wat een prachtig pakket! Dankzij onder andere jouw website en instagram pagina ben ik in de afgelopen maanden mezelf zo veel meer bewust geworden van hoe ik zelf kan bijdragen aan een duurzamer bestaan. Veganistisch at ik al grotendeels, maarrrr een eigen moestuin heb ik pas net! Ik kan niet wachten om hopelijk snel mijn eerste groenten uit eigen tuin op te kunnen eten, met dank aan al jouw handige tips! Kortom, ik zou heel graag dit geweldig fijne, handige, mooie pakket willen winnen. Ik vind jou echt een super vrouw!
  P.s. ik heb er zelfs voor gezorgd dat mijn vriend jouw account op instagram ook is gaan volgen, omdat ik elke dag wel eens zei ‘Heb je al gezien wat plantaardiger heeft gepost?’ 😉

 242. Producten zien er stuk voor stuk leuk uit!! Zou heel leuk zijn om te winnen:)

 243. Wat een toffe winactie 😀
  Ik heb al een moestuin maar ik kan er zoveel meer uit halen dan dat ik nu doe en dan is bij leren de perfecte oplossing. Daarnaast wil ik mij toch meer gaan verdiepen in het vegan en duurzaam leven en is dit hiervoor een goede start 🙂

 244. Wauw! Super pakket met een hele boel items die op mijn wish list staan…

 245. Super leuke win actie, ben heel benieuwd naar alle producten, maar vooral de boeken! hou ervan om nieuwe producten te ontdekken, heerlijk!! Een betere wereld begint bij jezelf

 246. Wow, wat een goeie -groene- winactie! Mijn leven wordt steeds groener op diverse vlakken, maar er valt nog zoveel te leren en ontdekken! In dit pakket zit zoveel waar ik naar nieuwsgierig ben en heel graag wil proberen! En dan vervolgens mijn bevindingen delen met mijn omgeving, om deze ook wat groener te krijgen. Ik duim!!!

 247. Wat een toffe actie zeg! Ik word altijd super blij van dit soort hebbedingetjes.
  Ik vind het altijd een beetje moeilijk om een heel verhaal te houden over waarom ik vind dat ik dit moet winnen, alsof ik mezelf probeer te verkopen tijdens een sollicitatiegesprek of zo. Ik gun natuurlijk iedereen zo’n tof pakket, maar ik zou ‘m gewoon heel graag willen winnen omdat het me super blij zou maken. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen haha.

 248. Wauw wat een toppakket!!! Mijn vriend en ik zijn de laatste tijd veel bezig met het huis en tuin onder handen nemen, en we willen graag een enorme moestuin aanleggen. Heb zelfs van hem de tuinencyclopedie gekregen! Dit zou ons nog een stapje verder helpen

 249. Wat een geweldig pakket! Natuurlijk wil ik dit héél graag winnen! Zo kan ik mijn vegan skills nog wat meer verruimen én nog méér nieuwe dingen ontdekken!

 250. Wat een mooi pakket! Het lijkt mij heel leuk deze dingentjes uit te proberen die ik nog niet ken.
  Ik ben verhuisd en wil nu in mijn nieuwe tuin een moestuintje gaan maken dus dit zou helemaal leu zijn.

  Groetjes,
  Nienke

 251. Super leuk! Heb zelf een urban moestuin waar ik van alles kweek in verhoogde moestuin bakken. Ik eet graag uit mijn eigen tuin en ben steeds op zoek naar lekkere recepten. Zelf ben ik ook steeds meer bezig met zero waste living ( ben er nog lang niet ) maar elke dag leer ik weer wat nieuws ! Dit pakket kan me wel daar bij helpen

 252. Al een paar jaar eet ik vegetarisch en ik zou zo graag de overstap maken naar een vegan leven. Een pakket met de juiste spulletjes zou me zeker helpen de eerste stappen te zetten! Ik ben benieuwd

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *