Vegan en Glutenvrij kikkererwten fondue.

Ingrediënten:

  • 800 gram gekookte kikkererwten
  • 500 ml groentebouillon
  • 2 teentjes knoflook ( geraspt)
  • 1 theelepel witte miso
  • 3 theelepels citroensap
  • 2 flinke eetlepels edelgistvlokken
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel gerookte paprikapoeder
  • zout en peper

Zo maak je het:

  • Meng alle ingrediënten in een keukenmachine / blender alles in een kom
  • Schenk in een pan en warm op
  • Laat het langzaam een beetje pruttelen en indikken
  • Proef zo nu en dan. Is het te dik? voeg dan wat bouillon toe

Serveer met groenten en glutenvrij brood!

Published by

Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *