Het is een warme zomerdag en je hebt wel zin om wat lekkers te eten, maar niet zo zwaar en al je hebt al helemaal geen zin om lang in de keuken te staan. Herkenbaar?

Dan heb ik hier een heerlijk receptje voor je. het is niet eens echt een recept,zo makkelijk is het.

 

Wat heb je nodig ( voor 2 grote eters 😉 ) 

  • 2 Pakjes kipstuckjes ( van de vegetarische slager)
  • Een zak veldsla
  • Scheutje olijfolie
  • Schepje suiker
  • Balsamico azijn

Zo maak je het:

  • Maak een schaal klaar met een scheut olijfolie, drie dubbel zoveel balsamico azijn als olie, een schepje suiker en flink wat zwarte peper en hussel lekker door elkaar.
  • Leg de kipstuckjes in de dressing en wacht 5-10 minuten
  • Keer ze om en zorg dat de hele stukjes gedrenkt zijn in de balsamico saus
  • Dan maak je twe eborden/bowls klaar met veldsla en giet de de saus en kipstuckjes over de borden

Eet smakelijk.

Tasty, vegan & snel!

Published by

Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *