Coming soon: Nieuwsbrief

Uncategorized

Genomineerd voor de Liebster Awards!

4 Mins read

O yeah wat een eer! ik ben genomineerd voor de Liebster Awards door Inge van Inge’s vegan smikkels en door Kees van eetmeerplantaardig.nl  dank jullie wel!

Voor wie het niet kent: De Liebster Award wordt doorgegeven aan mede bloggers die je graag in de belangstelling wil zetten. Hierbij leer je gelijk de persoon achter de blog een beetje meer kennen.

Wat is het leukste dat het bloggen je tot nu toe heeft gebracht?

Het aller leukste aan mijn blog is dat ik mensen kan bereiken en inspireren. Ik krijg van mensen wel eens berichtjes over dat ze mijn recept hebben gemaakt of dat ze ook een tuintje gaan starten of dat ze zijn gaan nadenken over veganisme door een artikel wat ik heb geschreven en dat is het grootste compliment wat ik krijgen kan, dat maakt bloggen het aller aller leukst!

Op welk artikel ben je het trotst?

Op het artikel wat ik heb geschreven over waarom ik denk dat mensen de connectie niet maken tussen vlees en het dier. Hier kun je het artikel lezen. Ik ben er trots op omdat ik zelf vind dat ik het duidelijk geschreven heb en naar waarheid, zonder poespas, maar wel met mijn hart en gevoel. Het is echt een persoonlijk geschreven bericht naar vlees eters toe eigenlijk.

Wat weten niet veel mensen van je?

Oeh, zal ik meerdere dingen vertellen? 

  • Ik ken weinig schaamte
  • Ik ben een groot klein kind
  • Ik loop scheef ( ik heb hele erge x benen) en I don’t care 🙂 
  • Ik was jarenlang een kettingroker 
  • Ik ben stiekem een groot fan van Ronnie Flex
  • Ik heb OCD ( en echte OCD, niet dat ik een beetje van rechtzetten hou, maar de echte dwangstoornis zoals die is)
  • Ik heb hiervoor therapie gehad en met succes, ik kan het redelijk onder controle houden
  • Ik ben heel rommelig en chaotisch
  • Ik ben een hele slechte huisvrouw, ik strijk nooit en stofzuigen haat ik 
  • Ik heb een kikker fobie

Welke blog inspireert jou?

Meerdere blogs inspireren mij! Het Groene Broertje, Wat Eet Je Dan Wel, Claires Mission, Sweet Suzie, Mevrouw Onkruid, De Groene Zus, Groene Avonturen, De reizende vegetarier, Oermoes, Floor Korte, Sanne van omdatikdatwil en Florainthegarden en nog veel meer. wekelijks komen er wel weer nieuwe sites bij die ik inspirerend vind. 

Hoe ziet je perfecte dag eruit?

Wakker worden op een zomermorgen met een kopje koffie in mijn hand, lopend, een rondje door mijn tuin. Het hondje rollend in het gras en de zon zien opkomen en dan ineens een vogeltje zien eten. En dan wat wroeten met bloten handen in de grond en plantjes in de aarde zetten. Later op de dag zwemmen in de oceaan en dan mijn lijf door de zon laten opdrogen. In de avond eten met lieve vrienden en luisteren naar mooie muziek. Maar een perfecte dag kan heel simpel een wandeling door het bos zijn hoor 😉

Waar besteed je je tijd aan naast het bloggen?

Goede vraag, dat vraag ik mijzelf ook wel eens af, haha. Ik heb zoveel hobby’s dat ik niet eens tijd heb voor allemaal. Wat het leven ook wel weer heel interessant en leuk maakt. Ik hou van fotograferen, koken, moestuinieren ( ik heb nu een urban farm en een grote kas, twee locaties), wildplukken, thee maken, kruiden drogen, plantjes opkweken, lezen, grafisch ontwerpen en ik heb fases met nieuwe avonturen, deze lopen zere uiteen, van meubels opknappen tot aan lampen maken 🙂

Wat is je lievelingsgerecht?

Ik heb geen lievelingsgerecht, ik hou van bijna elk gerecht. Pasta, pizza, noodles, patat en soep. En dan is het iedere week wel weer anders.

Hoe ziet je blog er over 5 jaar uit

Ik hoop dat mijn blog over vijf jaar vol staat met veel evenementen. Ik wil graag workshops geven en eet avonden organiseren. Misschien heb ik over 5 jaar wel een vegan bed and breakfast en kun je via mijn blog reserveren. Dat zou wel echt een droom zijn!

Wat moet er absoluut mee op reis

Mijn paspoort en pinpas. Verder niet zoveel. Ik kan dan kopen wat ik nodig heb en komen waar ik wil. Ik sta graag open voor impulsieve reisjes zonder voor uit planningen. Ik ben gek op avontuur.

Wat is volgens jou de meest inspirerende quote?


Is er iets wat je graag aan je lezers wil doorgeven?

Jazeker. Ik wil meegeven dat niets onmogelijk is! Niets is te gek en volg altijd je eigen gevoel en je eigen hart. 

Nominaties:

Ik wil graag de volgende bloggers nomineren, omdat deze mensen uniek zijn en mij enorm inspireren.

Voor jullie heb ik dan de volgende 11 vragen

1.) Wat is jouw guilty pleasure ( qua muziek)
2.) Wat is het meest vieze wat je ooit gegeten hebt?
3.) Noem jouw slechtste  en jouw beste eigenschap
4.) Waar droom je van?
5.) Op welk artikel ben jij zelf het meest trots?
6.) Wat heb je in 2017 het meest geleerd?
7.) Wat kun je absoluut niet?
8.) Wat wil je nog heel graag doen in dit leven?
9.) Welk historisch persoon is voor jou belangrijk ?
10.) Welke instagrammer check je elke dag?
11.) Wat is klein geluk voor jou?

Veel plezier ermee, ik hoop de antwoorden terug te lezen op jullie blog.

Hierbij nog even de regels om de Liebster Award door te geven:
– Bedank de persoon die jou heeft genomineerd
– Post een link naar zijn of haar blog
– Zet een foto van de award op je blog
– Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd
– Nomineer 5 tot 11 blogs
– Bedenk 11 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
– Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen je link van je eigen blogpost
– Kopieer deze regels in je eigen blogpost

 

 

 

289 posts

About author
Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.
Articles
You may also like
New PostsUncategorized

SNUGGS Menstruatieondergoed (meest gestelde vragen)

4 Mins read
Ik kwam een paar jaar geleden via instagram voor het eerst in aanraking met menstruatie ondergoed. @florainthegarden sprak er zo enthousiast over,…
UncategorizedVega(n) Recepten

Koolrabi & Komkommer salade

1 Mins read
Lekker fris, lekker vers. Ik pluk ze zo uit de tuin. Een heleboel momenteel. Vooral bij warm weer vind ik het heerlijk,…
Uncategorized

10 Taco Tuesday Recipes for You If You Love Tacos

32 min Cook
Then we are layering the puff pastry with a quick schmear of creamy Swiss-ified cheese sauce, an egg, and some diced ham….