Coming soon: Nieuwsbrief

Review

Review: Eco Vegan Hiker Shoes

2 Mins read

De herfst is begonnen en mijn blote voetjes zullen toch echt weer moeten wennen aan omhulsels 🙂

Ik ben al enige tijd op zoek naar goede, stevige wandelschoenen, die warm zijn en ook nog eens leuk staan. En vegan.

Ik heb de afgelopen weken deze schoenen goed uitgeprobeerd: ‘All terrain pro waterproof hiker black schoenen’ van eco-vegan-shoes.com

Uit de comfortzone

Ik ben een beetje een gekkie met nieuwe schoenen, want ik bewaar ze vaak een tijdje ( ja soms wel een half jaar!) en dan op  trek ik ze pas aan op een voor mij speciaal moment en dan ga ik er heel zuinig mee om. Die toch heb ik eigenlijk altijd al gehad, wie herkent hem?

Maar voor een review is het misschien wel handig om ze ook echt te testen, dus dat deed ik dan ook maar gewoon. Uit de comfortzone. Ik heb ze gedragen tijdens een wildplukwandeling, tijdens mijn werk in de kas, op de hei en tijdens voetballen met Tyson in de regen.

Informatie over deze schoen:
  • Prijs: 169,00 euro
  • Uitneembare Eco-OrthoLite® zool voor een goede hygiene en fijne pasvorm.
  • Geschikt voor: Zwaar en intensief gebruik
  • Waterproof: Yes!
  • Anti slip
  • Anti statisch
  • 100 % Vegan

 

Mijn conclusie:

Ik ben meer dan tevreden over de schoenen, ik ben er oprecht heel erg blij mee! Ik vind ze mooi en ze zitten erg lekker. Bovendien hebben ze een goede grip, lekkere pasvorm en voelen ze lekker warm. En ze zijn ook nog eens waterdicht! 🙂  Hierdoor zijn ze heel goed geschikt om wandelingen te maken in de herfst en voor Cubes of Truth in de koude wintermaanden. Want ik heb het met – 7 geprobeerd op allstars, dat  is niet echt aan te raden 😉 De look is leer, maar daar wil ik niet meer in gezien worden. Door het Vegan Logo aan de zijkant, draag ik ook mijn statment uit, dat je prima schoenen kunt dragen zonder dat hier dieren voor zijn gebruikt.

De prijs kwaliteit verhouding is ook goed. 169,00 euro voor schoenen die en hele duurzaam zijn en heel lang mee gaan, dat is het geld wel waard, denk ik.

Let op: Ik heb normaal maat 39, maar deze schoenen passen bij mij in de maat 38 goed. Dat is wel even een puntje om op te letten als je ze wilt aanschaffen.

Enthousiast geworden? Je kunt ze hier bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

Dit is een gesponsorde review. Ik heb de schoenen zelf uitgekozen en een artikel geschreven 
waar ik zelf 100% achter sta.

 

289 posts

About author
Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.
Articles
You may also like
New PostsReview

Fair Fashion: Colibries Backpack

1 Mins read
One day, says the legend, there was a huge forest fire. All the frightened animals looked helplessly at the disaster. Only the…
New PostsReview

Review BYZOO Vacuüm Blender

3 Mins read
Sinds een aantal maanden ben ik een trotse bezitter van een echte vacuüm blender! Ik was al enige tijd op zoek naar een…
New PostsReview

Vegan Glijmiddel

1 Mins read
Let’s talk about sex! Iets waar je misschien niet meteen aan denkt als je vegan bent, is dat middelen tijdens de sex…