Coming soon: Nieuwsbrief

Review

Boek Review: Vegan Easy

1 Mins read

Ik ben helemaal gek op kookboeken. Al hou ik me nog nooit precies aan een recept, ik doe er wel altijd inspiratie op. Lekkere, nieuwe combinaties en soms ontdek ik (een voor mij) nieuw soort groente of een nieuwe manier van klaarmaken. Dat vind ik het mooiste aan kookboeken.

Er komen steeds meer en meer vegan kookboeken op de markt ( jeej!) en ik heb er zelf al een paar. Maar nu mocht ik deze ook aan mijn collectie toevoegen: Vegan Easy. Met 87 heerlijke recepten! Van sausjes tot aan salades.

Echt een prachtig veganistisch kookboek, ik krijg er helemaal lentekriebels van, zo verfrissend en nieuw!

Het is een kookboek met hele mooie foto’s. Ik vind het heel leuk hoe de ene foto de ingrediënten mooi laat zien en de andere helft het resultaat.

In dit boek wordt gekookt met verse producten, niets uit zakjes en pakjes en het meeste zonder suiker ( vervangers!)

Veel granen, zaden, noten, fruit en bonen. Ik kan dus wel concluderen dat het een gezond kookboek is, met pure producten. Maar wel met weinig ingrediënten, waardoor het heel simpel koken is. En gezond!

En echt hele verassende combinaties staan er in dit boek, zoals pruimen uit de oven met rode rijst, daar zou ik zelf nooit op zijn gekomen. Ook moestuin groenten komen aan bod, zoals rode boerenkool, palmkool en kastanje wortels. Dus als moestuin gekkie kom ik ook zeker aan mijn trekken met dit boek 🙂

Ook wordt er uitgelegd hoe je nu een perfecte vegan bowl maakt en hoe je bijvoorbeeld bonen moet weken. Met hele leuke tips!

Het is simpel, makkelijk en heerlijk, vegan easy dus.

Enthousiast geraakt en wil je dit boek aanschaffen? Bestel hem hier. Ik raad het ten zeerste aan en ook als cadeau om te geven.

Gegevens boek:

Auteur: Frances Boswell
Overige betrokkenen: Beatriz Da Costa
Soort: Met illustraties
Taal: Nederlands
Vertaald door: Roselle de Jong Roselle de Jong
ISBN10 9023015401
ISBN13 9789023015406

En nu komt het, wil jij dit kookboek ook graag op jouw plank? Ik mag er eentje weggeven! 

Hoe jij kans maakt? vertel onder dit artikel in de reacties waarom jij hem graag zou willen.

5 maart maak ik de winnaar bekend. 

 

 

289 posts

About author
Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.
Articles
You may also like
New PostsReview

Fair Fashion: Colibries Backpack

1 Mins read
One day, says the legend, there was a huge forest fire. All the frightened animals looked helplessly at the disaster. Only the…
New PostsReview

Review BYZOO Vacuüm Blender

3 Mins read
Sinds een aantal maanden ben ik een trotse bezitter van een echte vacuüm blender! Ik was al enige tijd op zoek naar een…
New PostsReview

Vegan Glijmiddel

1 Mins read
Let’s talk about sex! Iets waar je misschien niet meteen aan denkt als je vegan bent, is dat middelen tijdens de sex…

32 Comments

Comments are closed.