Coming soon: Nieuwsbrief

Review

Bio Rosa

2 Mins read

Confessie: Ik gebruik niet zoveel middeltjes, crèmepjes en oliën op mijn huid, maar soms wil ik nog wel eens een uitzondering maken.

Ik ontving een tijdje geleden van Bio Rosa deze rozenbottelolie die 100% vegan is en niet op dieren getest. En dat is al een feestje op zich. Ik maak het allerliefste mijn eigen olie en crèmes, maar rozenbottelolie en druivenpit olie is wel echt een flinke klus, al droom ik van mijn eigen pitten pers, om dan echt helemaal alles te kunnen maken, maar dat even terzijde. Tot die tijd, ben ik blij met producten als die van Bio Rosa. Die lief is voor dieren en mensen. Like that!

Ik heb deze olie nu 3 maanden gebruikt ( bijna iedere dag, want het was even wennen om iets echt constant te doen).

 

Prijs: 24,95 euro voor 30 ML

Uiterlijk verpakking:

Qua uiterlijk is het echt een mooi flesje vind ik, van glas. In een mooi doosje, voor als het oog ook iets wil!

Ingrediënten:

Sacha Inchi
Rozenbottelolie
Cranberry olie
Arganolie
Druivenpitolie
Macadamia olie
Zonnebloempit olie

en: Cityshield®, een uniek anti-pollution complex

Dit product beloofd:

Dat het de huid beschermd tegen scahdelijek stoffen van buitenaf, vanwege dat het de weesratdn vand e huid verhoogt. Ook wordt de huid zachter, stralender en is het ook een anti aging.

Mijn ervaring:

Ik ben de 30 nu gepasseerd en merk toch dat mijn huid een beetje ouder wordt, ietsjes meer streepjes, rimpeltjes ( een paar maar hoor!), wat pigment dingetjes en ook wat littekens van mijn puberende tijd ( en het niet kunne stoppen met pulken..) Ik was dus heel benieuwd naar deze olie en was heel erg nieuwsgierig wat het zou doen.

Ik heb de olie in de ochtend op mijn gezichtshuid gemasseerd en daarna mijn make up gedaan. Ik merk wel dat het vettig is, maar het ruikt heel aangenaam en het is niet verkeerd vet. Wel prettig eigenlijk. Ook voor het slapen gaan. In 30 ml zit toch best wel veel, want je hebt echt maar heel weinig nodig en omdat het met een pipetje komt, kun je ook zuinig zijn met het product.

Resultaat:

Ik heb de olie nu 3 maanden gebruikt en zal dit ook voortzetten, ik merk dat mijn huid absoluut zachter is geworden. Of er minder rimpeltjes zijn, dat (nog) niet, maar er zijn ook geen rimpeltjes bijgekomen 😉 Ik vind het vooral een heel lekkere olie. Smeert fijn, trekt snel in en je doet er lang mee. Naast dat mijn huid zachter is, lijkt het ook ietsjes soepeler en stralender. Dus waar mijn huid nog wel een grauwig was, lijkt er nu meer leven in te zitten. Ik ben er echt blij mee!

Een aanrader dus!

Hier kun je zien waar in de buurt je hem kunt bemachtigen.

 

Dit artikel is geschreven, zonder dat ik hier betaald voor heb gekregen, het is mijn eerlijke mening.

 

 

 

Ervaring:

Ik smeer

 

 

 

289 posts

About author
Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.
Articles
You may also like
New PostsReview

Fair Fashion: Colibries Backpack

1 Mins read
One day, says the legend, there was a huge forest fire. All the frightened animals looked helplessly at the disaster. Only the…
New PostsReview

Review BYZOO Vacuüm Blender

3 Mins read
Sinds een aantal maanden ben ik een trotse bezitter van een echte vacuüm blender! Ik was al enige tijd op zoek naar een…
New PostsReview

Vegan Glijmiddel

1 Mins read
Let’s talk about sex! Iets waar je misschien niet meteen aan denkt als je vegan bent, is dat middelen tijdens de sex…