Ik vind de kip kerrie salade van de vegetarische slager zo lekker, maar ook een beetje te prijzig, dus besloot ik een variant na te maken en ik ben trots op het resultaat.
Hier zijn de ingrediënten die je nodig hebt:
– Rode paprika (een kwart ervan en dan in hele kleine stukjes gesneden)
– Appel (een kwart en in hele kleine stukjes gesnede
– 1 verpakking Plantaardige kipstukjes (maakt niet uit welke maar ik gebruikte die van AH)
– 2 a 3 eetlepels plantaardige mayonaise (Remia Mayolijn)
– 2 eetlepels Alpro soyayoghurt ongezoet
– Twee lepels zilveruitjes door de helft
– 1 flinke eetlepel kerriepoeder
– klein handje fijngesneden bieslook
Zo maak je het:
- Bak de kipstukjes goudgeel in de pan en laat ze hierna afkoelen.
- Snijdt de kipstukjes fijn
- Doe alle ingrediënten nu samen in een kom en roer samen met de mayo en yoghurt samen en voeg als laatste de kerrie kruiden toe
- Strooi daarna pas de bieslook erdoorheen
Lekker!
Laat het me weten als je het hebt geprobeerd of tag me op Instagram 😉