Coming soon: Nieuwsbrief

Persoonlijke BlogVega(n) Recepten

Ik ben benieuwd, waarom eet jij wel vlees?

1 Mins read

Ik at drie jaar geleden ook vlees en dus zal ik nooit met een vinger naar een ander wijzen om het feit dat zij wel vlees eten. Maar ergens van binnen wist ik wel dat het niet helemaal klopte, dat vlees eten, met mijn gevoel. Als kind wilde ik geen vlees eten en als puber deed ik nog een poging. Tot ik weer zwichtte voor een frikandel. Toen besloot ik biologisch te eten, want dan had het dier een goed leven gehad, daar voelde ik me dan beter bij. Toch sneed in nooit met mijn plezier kipfilet. Of lustte ik mijn eten niet als iemand mij vertelde wat voor dier het was. Toch bleef ik mijn ogen sluiten.

Nu ik veganistisch eet en leef, wordt vlees eten steeds gekker. Ik zie geen vlees meer, maar meteen een dier.  Alsof ik nu die connectie hebt gemaakt en hier niet meer weg van kan kijken.

Toch is dit voor iedereen anders en daarom heb ik een poll gemaakt die je anoniem ( en dus helemaal eerlijk) kunt invullen. Ik zou het erg waarderen als je dat wilt doen, dan weet ik een beetje wat de mensen drijft om nog wel vlees te eten en misschien kan ik mijn boodschap hierop aanpassen.

[Total_Soft_Poll id=”2″]

 

 

 

 

289 posts

About author
Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.
Articles
You may also like
New PostsVega(n) ReceptenWildplukken

Wat kan je allemaal met vlierbloesem doen?

3 Mins read
NU ( Juni) is het de tijd voor vlierbloesem limonade. Mensen die wildplukken maken hier vaak limonade van, zeker een aanrader maar…
UncategorizedVega(n) Recepten

Koolrabi & Komkommer salade

1 Mins read
Lekker fris, lekker vers. Ik pluk ze zo uit de tuin. Een heleboel momenteel. Vooral bij warm weer vind ik het heerlijk,…
New PostsPersoonlijke Blog

Eten, eten en nog eens eten

5 Mins read
In 2017 woog ik 57 kilo en ik had verder een enkele gedachte over mijn gewicht. Ik was altijd al slank zonder…