Oh dit is echt zo lekker. De zaden van oost Indische kers maak je tot echt heerlijke kappertjes. Dit recept duurt wat langer als de meeste varianten, maar ik vind hem wel echt al de moeite waard. Dit heb je nodig: De nog jonge zaden van de oost Indische kers ( de groene) Steriel potje Zout Peperkorrels 1 laurierblaadje Takje tijm 1/2 pepertje En zo maak je ze: Pluk de groene zaden op een droge dag Spel ze af onder koud water Leg ze in een bakje water met twee eetlepels zout Laat dit 8-12 uur staan Spoel ze weer af en leg ze te dogen in de zon ( het liefste) Doe de zaden in het steriele potje samen met alle kruiden Giet zoveel azijn in het potje dat de zaden goed onder staan Zet de azijn weg op een koele plek en wacht ongeveer 3-4 weken Lekker bij sauzen en in de salade! <3 Related posts:Stevige prei kweken, zo doe je dat!Moestuinieren voor mensen zonder tijdTerugblik Moestuin 2022 Share