Coming soon: Nieuwsbrief

New PostsVeganisme

Handige vegan sites & apps

1 Mins read

Als je net je levensstijl wilt veranderen of je vindt het gewoon handig om sneller te weten welke producten je zonder zorgen kan kopen, zonder dat je hoeft uit te zoeken of er dieren zijn gebruikt in het proces, dan is dit artikel voor jou geschreven. Ik zet de handigste sites en apps op een rijtje.

VEGAN WIKI

Een mega uitgebreide website met zoekfunctie voor talloze producten en vegan hotspots en restaurants. Maar ook vragen over veganisme en de antwoorden staan goed uitgelegd. Zeker niet alleen voor als je pas geintresseerd bent in veganisme, ik gebruik de site zelf ook nog regelmatig, vooral om verzorgingsproducten op te zoeken, zoals handcrème, gel en tandpasta bijvoorbeeld. Tip: Gebruik de zoekfunctie rechtsbovenin. De Nederlandse Vereniging Voor Veganisme onderhoudt deze pagina en hij is zeer up to date. Dank daarvoor!

De app: Plenty

Sta je in een supermarkt en je wilt weten welke soort chips of wijn hier veganistisch is, dan kan je dat gemakkelijk met deze app vinden. De boodschappenhulp dus!

Facebook groep: Positivegan

Een leuke Facebook groep voor als je interesse hebt in veganisme, om anderen te ontmoeten. Een positieve vibe vooral! Je kunt hier met al je vegan vragen terecht zonder hier op ge-judged te worden.

De beste vegan recepten: Vegan Challenge

Op de vegan challenge website vindt je naast de 30 daagse challenge ook een recepten index waarin je je favoriete gerecht kan veganizen. Je toetst gewoon in: ‘Boerenkool’of ‘Nasi’ en er komen recepten naar voren.

BLOG EN INSTAGRAM: WAT EET JE DAN WEL

De website en Instagram van Suzanne is zo handig! En leuk ook om te volgen, want ze laat ook wel wat persoonlijke dingen zien, zoals haar katten en vakantie tripjes naar Amerika bijvoorbeeld. Ik volg haar al een tijdje heel graag en wil haar website ook graag aanraden. Superhandige tips voor als je net begint met veganisme of als je graag op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste dingen in de supermarkten.

MIJN TOP 10 VEGAN BLOGGERS

Niet in volgorde overigens

Squatcilla

Lobke Faasen

Mint Green Mind

Vegan Wifey

Het Groene Broertje

Veggie Reporter

The Vegan Effect

Lisa Goes Vegan

Plantaardigheidjes

Huhisthisvegan

289 posts

About author
Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.
Articles
You may also like
Moestuin tipsNew Posts

Terugblik Moestuin 2022

3 Mins read
In dit artikel kijk ik even terug op afgelopen moestuin seizoen. Wat ging er goed wat ging er minder goed. Allereerst: Het…
New PostsUncategorized

SNUGGS Menstruatieondergoed (meest gestelde vragen)

4 Mins read
Ik kwam een paar jaar geleden via instagram voor het eerst in aanraking met menstruatie ondergoed. @florainthegarden sprak er zo enthousiast over,…
Moestuin tipsNew Posts

Biologisch tuinieren met Bio Kultura!

1 Mins read
Hoe langer ik tuinier des te belangrijker ik de bodem vind worden.. Gek vind ik het dat ik eerst alleen maar keek…

1 Comment

Comments are closed.