No products in the cart.
Het laatste wat ik at met vlees, wat roti met kip. Maar het kan prima dus ook veganistisch. En eigenlijk geniet ik er nu meer van dan toen, want de kip snijden was altijd al een drama voor mij. Dit recept is zo vegan als het maar zijn kan.
Dit heb je nodig:
- 700 gram aardappelen
- 1 pakje biologische tofu, uitgelekt
- 600 gram kousenband
- Olijfolie/Kokosolie
- Faja Lobi Sandhia’s roti vellen
- 1 ui gesneden
- Potje Faja Lobi Roti masala trafasie
- 1 eetlepel massalakruiden
- 2 theelepels kurkuma
- Sambal naar smaak
Zo maak je het:
- Schil en snijdt de aardappelen in vier stukken en kook deze gaar
- Haal de uiteinden van de kouseband eraf en snijdt in stukken
- Kook de kousenband in kokend water voor ongeveer 10 minuten en laat schrikken erna.
- Snijdt de uitgelekte tofu vast in blokjes
- Doe alles in een bakpan en voeg hierbij een klein kopje water toe
- Voeg de pot met de kruidenpasta en de kruiden toe en mix tot een geheel
- Laat het nog een minuut of 10 zachtjes pruttelen en dikker worden ( misschien tot 15 minuten)
- Voeg sambal toe naar smaak
- En warm de roti vellen op ( ik doe dat in de pan)