5 Secrets to Super Simple Meals Sign up Now Don't miss!
Liever Voor JezelfNew PostsPersoonlijk

PLANT B MAALTIJDEN +korting voor jou!

1 Mins read

In de maanden Mei en Juni ben ik altijd zo megadruk met van alles en nog wat: werken, bloggen, fotograferen, wildplukken, kruidenwandelingen en dan ook nog de moestuin waarin het de drukste maanden zijn, dat het zelf koken er soms wel eens bij inschiet.

Ik geef het niet graag toe, maar wanneer ik een dag op de kinderopvang heb gewerkt en ik fiets daarna naar de moestuin, dan heb ik echt niet altijd zin (en ook tijd!) om voor mezelf een gezond emaaltijd te koken. Dus er wordt dan (minimaal) wekelijks eten besteld door mij. Helaas is er dan niet veel gezonds te kiezen, dus het wordt dan vaak sushi, pizza, patatjes en/of bitterballen… niet altijd fijn voor mijn lijf en portemonnee.

Via PlantB kun je zeer diverse diepvriesmaaltijden kopen die gezond zijn en snel klaar , want ik stop het in de oven en in die tijd kan ik snel alle zaailingen water geven, šŸ˜‰

Wat ik er prettig aan vindt is dat zij een vegan missie hebben, dus geen bedrijf met werknemers die vegan leven promoten, maar zelf totaal geen idee hebben waar veganisme voor staat, dus daar voel ik mij dan al iets meer mee verbonden. Ze hebben vers voedsel die zij invriezen en ook ingevroren opsturen.

Ik ben zelf geen magnetron fan, ik heb er zelfs geen een, dus ik let wel op dat ik dan maaltijden kies die alleen bedoeld zijn voor in de oven, let hier dus op, wanneer je gaat bestellen. Ik wist dit eerst niet, dus ik heb toen de maaltijden gewoon in een pannetje opgewarmd, maar dan kost het dus alsnog werk, haha.

Er zijn echt veel soorten maaltijden, Arabisch, Thais en Italiaans. Ik wacht nog op extra maaltijden die 100% bio is, zodat het echt helemaal verantwoord wordt!

Wanneer jij ook wel eens geen zin of geen tijd hebt om te komen en toch wilt gaan voor een gezond alternatief op thuisbezorgd.nl, gebruik dan mijn code waarbij je 20% korting krijgt op je bestelling.

Ga naar: de website en gebruik de volgende code bij het afrekenen:

PLANTAARDIGER20

En let me know what you think!

x Natascha

296 posts

About author
Ik schrijf over moestuinieren, plantaardiger eten en liever zijn voor de wereld en jezelf.
Articles
You may also like
Bewuster levenGezondheidNew PostsUncategorized

Sporten, afvallen en vegan eiwitten

1 Mins read
Als je mij volgt op instagram, dan weet je dat ik vanaf januari 2023 actief ben in de lokale sportschool. Ik sport…
Moestuin tipsNew Posts

Terugblik Moestuin 2022

3 Mins read
In dit artikel kijk ik even terug op afgelopen moestuin seizoen. Wat ging er goed wat ging er minder goed. Allereerst: Het…
New PostsUncategorized

SNUGGS Menstruatieondergoed (meest gestelde vragen)

4 Mins read
Ik kwam een paar jaar geleden via instagram voor het eerst in aanraking met menstruatie ondergoed. @florainthegarden sprak er zo enthousiast over,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *